Kupon za ugodnejše smučanje

 • -25%
 • do 1. 3. 2019
 • Lepota in zdravje, Tuš klub kupon, Wellness in nega

Ekskluzivna ugodnost za člane Tuš kluba: 25 % popust za 4-urno smučanje z malico.

Iščete idejo, kam na dobro smuko? Vaša Tuš klub kartica prinaša ekskluzivno ugodnost: z nakupi v Tušu lahko smučate po Tuš klub cenah.

Kako do popusta:

1. Tuš klub kupon prejmete v Tuš drogerijah ob nakupu nad 20 € in predložitvi Tuš klub kartice. Izpiše se vam na koncu računa, do 1. 3. 2019.
2. Predložite ga na smučišču in pridobite:

 • -25 % popust za paket 4-urne smučarske vozovnice in malice na Rogli ali Krvavcu*

3. Z enim Tuš klub kuponom lahko kupite do 2 smučarski vozovnici.

* Paket vključuje: 4-urno smučarsko vozovnico (odrasli, velja od ponedeljka do petka in ne velja ob vikendih in praznikih) in smučarsko malico. S kuponom je cena paketa 29,90 €. Redna cena 4-urne smučarske vozovnice (odrasli) z bogato smučarsko malico je 39,90 € na Rogli ter 40,10 € na Krvavcu.

Smučarska malica na Rogli vključuje:

 • pohorski lonec, jabolčno pito, čaj z limono (v Restavraciji Mašinžaga) ali
 • piščančji dunajski zrezek s prilogo, čaj z limono  (v Restavraciji Koča na Jurgovem) ali
 • pohorski lonec, borovničev zavitek, čaj z limono (v Restavraciji Koča na Jurgovem)

Smučarska malica na Krvavcu vključuje:

 • enolončnico po izbiri z mesom, čaj,  dnevno sladico (Restavracija Hotel Krvavec)

Posamezen kupon velja 14 dni od datuma nakupa in je unovčljiv enkrat na izbranem smučišču v obdobju, navedenem na kuponu. V času aktivnosti lahko pridobite več Tuš klub kuponov, ob koriščenju ugodnosti se popusti ne seštevajo. Kupone ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov ali jih zamenjati za gotovino. Kuponi so prenosljivi.

V znesek nakupa 20 € za pridobitev Tuš klub kupona se ne šteje nakup darilnih kartic, cigaret in tobačnih izdelkov in plačilo položnic.  Več informacij na brezplačni telefonski številki 080 13 10.< Nazaj na vse ugodnosti

Podrobneje o Tuš klub partnerju:

Tuš klub kupon

.


Kako do popusta?

 1. Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite.
 2. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico oz opravite rezervacijo preko telefonske številke ali elektronskega naslova partnerja.
 3. Prejeli boste takojšen popust, pri nekaterih partnerjih pa poleg takojšnjega popusta še D*NAR na Tuš klub kartico. S Tuš klub kartico lahko ugodnosti koristi cela družina.

Včlanite se

Priporočamo tudi

 • Lepota in zdravje, Wellness in nega Akupunktura (Celje) do -60%
  Več informacij

  Akupunktura (Celje)

  26. 11. 2015—30. 12. 2019

  Člani Tuš kluba prejmete s predložitvijo Tuš klub kartice do 60 % popust na diagnostičen pregled s terapijo, tradicionalno kitajsko masažo ter terapijo z ZDZ aparatom.

 • 30. 11. 2018—31. 5. 2019

  Člani Tuš kluba prejmete s predložitvijo Tuš klub kartice do 20 % popust za adrenalinska doživetja na Soči (zip-line, kanjoning, rafting).

 • 19. 1. 2017—30. 4. 2019

  Zberite najlepše spomine v čudoviti fotoknjigi, ki vas bo vselej znova popeljala v čas najlepših trenutkov. Fotoknjiga je za člane Tuš kluba 50 % ugodnejša.