15 % popust za nakup družinskih vstopnic za Hišo iluzij

  • 15 %
  • 31. 5.‐31. 12. 2022
  • Prireditve in ogledi

Pripravite se, v Hiši iluzij bodo vaši čuti na resni preizkušnji, vendar se boste ob tem zagotovo zabavali in tudi veliko naučili. Videli boste, da ni nič kot se zdi na prvi pogled. Ste pripravljeni na nepozabno dogodivščino?

Kaj vas čaka v Hiši iluzij?

V Hiši iluzij vas pričakuje več kot 70 eksponatov, ki vas bodo popolnoma zmedli. Med drugim se slikajte v sobi, ki kljubuje zakonom gravitacije, za kosilo si privoščite glavo vašega prijatelja, sredi belega dne se zabavajte v neskončni disco sobi in samo za najbolj pogumne – sprehodite se skozi Vortex tunel. Na koncu pa preizkusite svoje sive celice in potrpljenje ob sestavljanju naših neverjetnih miselnih iger. Prepustite se popolnoma novim doživetjem in se zabavajte skupaj s prijatelji ali družino. Otroci svet iluzij naravnost obožujejo, vendar pa je svet iluzij odlična dogodivščina tudi za starše, pare, dedke in babice! Prepričajte se sami.

DRUŽINSKA VSTOPNICA

Redna cena Popust s Tuš klub kartico Cena s Tuš klub kartico
28 € 15 % 23,80 €< Nazaj na vse ugodnosti

Podrobneje o Tuš klub partnerju:

Hiša iluzij

Hiša iluzij, Kongresni trg 13, 1000 Ljubljana
+386 1 320 54 66
info@houseofillusions.si
https://houseofillusions.si/

Kako do popusta?

  1. Izberite ugodnost zase in svojo družino ter prihranite.
  2. Na prodajnem mestu izbranega Tuš klub partnerja v terminu veljavnosti ugodnosti predložite Tuš klub kartico oz. opravite rezervacijo preko telefonske številke ali elektronskega naslova partnerja.
  3. Prejeli boste takojšen popust.

Včlanite se