1
2
3
4

Včlanitev v Tuš klub

ŠE NIMATE TUŠ KLUB KARTICE? VNESITE ŽELENE PODATKE.


 


Vnos elektronske pošte je obvezen zaradi potrditve včlanitve preko elektronske pošte. V nasprotnem primeru se lahko včlanite v Tuš klub v katerikoli poslovalnici s tiskanim pristopnim obrazcem za včlanitev v Tuš klub.

1
2
3
4

HVALA, KER NAM ZAUPATE!

V Engrotušu z največjo odgovornostjo in skladno z vsakokrat veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter določili evropske Uredbe na področju varstva osebnih podatkov (GDPR) skrbimo za vaše podatke. Vaša dovoljenja lahko kadarkoli prekličete skladno s pripadajočimi splošnimi pogoji poslovanja Tuš kluba.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 13 10.

 

 

SKUPNA PRIVOLITEV

 

 

 

POSAMEZNA PRIVOLITEV(izpolnite le v primeru, če se ne strinjate s skupno privolitvijo)

 

(npr. rojstnodnevne sms ugodnosti, kuponi ugodnosti za izbran segment kupcev, obveščanje o stanju ugodnosti na vaši Tuš klub kartici, vam prilagojene ponudbe izdelkov in popustov, ipd.)

 

(npr. raziskave o nakupovalni izkušnji)

KANALI ZA OBVEŠČANJE

 

 

Obrazložitev namenov obdelovanja osebnih podatkov:

Pri obveščanju preko SMS/MMS sporočil se Tuš klub član strinja, da se lahko njegovi osebni podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s Tuševim centrom za pomoč strankam, uporabe spletnih aplikacij uporabljajo za namene SMS in MMS obveščanja o ugodnostih, aktivnostih, storitvah in dogodkih Tuš kluba. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v Tuš klubu.

Pri pošiljanju prilagojene ponudbe se posameznik strinja, da se lahko njegovi podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec, podatki o posameznih nakupih in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s Tuševim centrom za pomoč strankam, uporabe spletnih aplikacij obdelujejo za namene priprave prilagojene ponudbe. V okviru priprave prilagojene ponudbe se izvaja profiliranje na podlagi podanih podatkov ter podatkov o obiskanih spletnih straneh organizacije (če se je posameznik ob obisku spletne strani s tem strinjal) ter posredovanje obvestil na kanale, ki jih je posameznik označil. Za namen priprave prilagojene ponudbe se uporabljajo vsi podani podatki, ki se hranijo od pričetka članstva v Tuš klubu do poteka zakonskih rokov, opredeljenih v splošnih pogojih. Podatki se prenehajo obdelovati v primeru preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v Tuš klubu. Prilagojene ponudbe se posredujejo na kanale, ki jih je posameznik označil.

Pri trženjskih raziskavah se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki iz pristopnega obrazca in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s Tuševim centrom za pomoč strankam, uporabe spletnih aplikacij ter podatki o nakupovalnih navadah uporabljajo za izvajanje trženjskih raziskav. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v Tuš klubu. Ankete se posredujejo na kanale, ki jih je posameznik označil.

S potrditvijo ste seznanjeni, da lahko v vsakem trenutku prekličete privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov na isti način kot ste privolitev podali, da ste seznanjeni s pravico do seznanitve osebnih podatkov, pravico dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora ter s pravico vložiti pritožbo pri informacijskem pooblaščencu. S podpisom se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja Tuš kluba, ki so v uporabi od 25. 5. 2018 in ki so na voljo na prodajnih mestih Tuš ter na spletni strani www.tus.si.

 

S potrditvijo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja Tuš kluba, ki so v uporabi od 25. 5. 2018 in ki so na voljo na prodajnih mestih Tuš ter na spletni strani www.tus.si.

1
2
3
4Tuš klub kartico lahko pridobite tudi kot e-kartico na mobilni telefon zato pazljivo preverite številko.


1
2
3
4

Včlanitev v Tuš senior klub je mogoča pri blagajni v trgovinah in drogerijah Tuš, s predložitvijo dokazila o statusu upokojenca (upokojenska kartica) in Tuš klub kartice.

Dodaj otroka

E-MAIL NASLOV ŽE OBSTAJA

E-mail naslov, ki ste ga vpisali, že obstaja v Tuš klub bazi.
STE MOGOČE ŽE ČLAN TUŠ KLUB-A?

Že imam Tuš klub kartico, rad bi se leprijavil v svoj račun
Že imam Tuš klub kartico, ampak sempozabil PIN