Potovanja po Tuš klub cenah

Kako do potovanja in ostalih storitev po Tuš klub cenah? 

Od 4. 3. do 5. 5. 2019 prejmete za vsakih 30 € nakupa v trgovinah in franšizah Tuš ali Tuš drogerijah na vašo Tuš klub kartico ugodnost za potovanje po Tuš klub ceniUgodnost bo na vaši Tuš klub kartici vse do njene porabe pri ponudniku oziroma najkasneje do 15. 5. 2019.

V znesek nakupa 30 € se ne šteje plačilo položnic, nakup cigaret, tobaka in pripomočkov, darilnih kartic.

Počitnice in izleti:

  • rezervirajte preko spletne strani na www.tus.si, na brezplačni telefonski številki 080 98 00 ali e-naslova potovanja@tus.si. Ob rezervaciji vpišite oziroma sporočite 13-mestno številko Tuš klub kartice, s katero ste v Tušu pridobili ugodnost koriščenja potovanja

Kopanje in zabava: 

  • pri ponudniku predložite Tuš klub kartico, s katero ste v Tušu pridobili ugodnost koriščenja storitve po Tuš klub cenah

Člani Tuš kluba prejmejo več:

• garancija najnižje cene

Z naborom najaktualnejših počitnic, potovanj in storitev članom Tuš kluba omogočamo letovanja po najnižjih cenah. Ker se cene ponudb aranžmajev na trgu nenehno gibljejo, bomo poskrbeli, da bo vaš nakup še vedno najcenejši. V primeru, da bo ponudba po objavi v katalogu nižja, bo le ta korigirana na spletni strani. Če boste na dan vaše rezervacije našli isto ponudbo z istimi storitvami in jo je v istem času možno tudi rezervirati, vas prosimo, da nam v tekočem dnevu pošljete na e-naslov potovanja@tus.si kopijo primerljive ponudbe, ki jo bomo preverili in v primeru upravičenosti razliko v ceni tudi povrnili.


• darilo za spletne rezervacije - brezplačno zavarovanje v primeru odpovedi aranžmaja v višini 5 % od cene aranžmaja

Vsi, ki boste rezervirali potovanje preko spletne strani www.tus.si pod rubriko Potovanja po Tuš klub ceni, bo vaše letovanje BREZPLAČNO zavarovano v primeru odpovedi. V primeru, da vam karkoli prekriža vaš načrtovan oddih, morate vsaj 24 ur pred letovanjem pisno le tega odpovedati, z ustreznim dokazilom na e-naslov potovanja@tus.si.


• garancija kakovosti

Vaše zadovoljstvo je za nas na prvem mestu. Za vas smo skrbno pripravili preverjene ponudbe destinacij, za katere verjamemo, da bodo zadovoljila vaša pričakovanja. V kolikor ocenjujete, da v času vašega prihoda niste deležni storitev in ponudbe, ki je vključena v aranžma (namestitve in izleti), nas nemudoma kontaktirajte na telefonsko številko 080 98 00, kjer bomo za vas uredili vse potrebno, da bo vaše letovanje potekalo skladno z rezervacijo. V kolikor vam iz kakršnih koli razlogov ne bo zagotovljena storitev iz naslova rezervacije, vam bo v tem delu kupnina povrnjena.


• DARILO: kupon za ugodnejši nakup v Tušu ob rezervaciji namestitve ali izleta

Cene so v € z DDV. Turistična taksa in prijavnina se plačata pri ponudniku. Posamezna ponudba velja v navedenem terminu, do zapolnitve razpoložljivih kapacitet. Ponudbe namestitev in izletov za Engrotuš pripravlja in izvaja Ronja, zavod za turizem, kulturo in marketing, ki prevzema odgovornost kakovostne izvedbe namestitev in izletov. Rezervacija namestitve ali izleta je možna najkasneje do 15. 5. 2019. Garancija najnižje cene ne velja za last minute ponudbe. Za morebitne napake se opravičujemo. Pridružujemo si pravico do sprememb, ki lahko nastanejo po izidu kataloga. Več informacij o ponudbah iz kataloga, podrobnejši opisi, popusti in doplačila so na voljo na brezplačni telefonski številki 080 98 00.