Tuš klub ugodnosti

Koristite izjemne Tuš klub ugodnosti: dobroimetje na kartici D*NAR, popusti, nagrade, takojšen prihranek, zvezdice zvestobe, Mojih 10, cenejše gorivo, ugodnosti pri partnerjih in še veliko več. Preverite!

Želimo vam prijetno izbiro in maksimalno koriščenje vseh ugodnosti, ki vam jih vaša Tuš klub kartica vsak dan brezplačno in brez obveznosti zagotavlja v Tušu in tudi pri naših partnerjih.

Prihranite najmanj 50% takoj

Pokažite svojo Tuš klub kartico pri blagajni v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah ter prihranite najmanj 50% pri nakupu označenih izdelkov.

Več o ugodnosti

Pridobite D*NAR kartico

Z nakupi izdelkov in storitev v Tušu pridobivate D*NAR na Tuš klub kartico in prihranite.

Več o ugodnosti

Zbirajte zvezdice zvestobe in prihranite

Pri nas zvestoba šteje. Zato jo nagrajujemo tudi z zvezdicami zvestobe, s katerimi si lahko člani Tuš kluba nekajkrat letno v okviru Tuševega lojalnostnega programa znatno ceneje privoščite izbrano ponudbo.

Več o ugodnosti

Ugodnosti tudi pri Tuš klub partnerjih

Privoščite si počitnice po nepremagljivih Tuš klub cenah in koristite tudi druge ugodnosti partnerjev!

Preverite ponudbe:

Trajno znižano

V poslovalnicah poiščite izbrane izdelke priznanih blagovnih znamk z oznako trajno znižano, na blagajni predložite Tuš klub kartico in prihranite.

Več o ugodnosti

Do dodatnih popustov s kuponi

Predložite kupone pri blagajni v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah in izkoristite dodatne popuste.

Več o ugodnosti

 Senior ugodnosti

Srede so rezervirane za SENIORJE.  Preverite, kaj vse pridobite kot član Tuš Kluba.

Več o ugodnosti

Vedno v akciji - vedno pri roki

Naložite si brezplačno mobilno aplikacijo Tuš na vaš pametni telefon in z njo kadarkoli preverite stanje na vaši kartici.

Več o ugodnosti

Preizkusite srečo v nagradnih igrah

Člane Tuš kluba z malo sreče pri žrebu čakajo bogate nagrade, turistične pustolovščine ali celo D*NAR na Tuš klub kartici.

Več o ugodnosti

Izberite mojih 10 in privarčujte

Aktivirajte najljubše izdelke iz akcije Mojih 10 v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah ter jih več mesecev kupujte znatno ceneje.

Več o ugodnosti

Ne zamudite

V Tuš klubu ves čas skrbimo za dodatna presenečenja in ugodnosti. Spremljajte in koristite tudi naše dodatne ugodnosti.

Več o ugodnosti

Spoštovani, obveščamo vas, da se z novim letom (1.1.2021) ukinjata torkovi ugodnosti za gasilce ter študente in dijake. Na blagajni tudi več ne bo mogoče podaljšati statusa gasilca ali študenta/dijaka. 

Prav tako z dnem 31.  3. 2021 zaključujemo s pridobivanjem popustov za gorivo na Tuš klub kartici. Zbrane popuste za gorivo (MOL cente) lahko unovčite na bencinskih servisih MOL do 30. 4. 2021. Po tem datumu se vam neizkoriščeni popusti za gorivo izbrišejo.