Največ za vaš denar. Pa še D*NAR na kartico!

Pri nas cenimo vašo zvestobo in jo nagrajujemo. Z nakupi v Tušu in pri izbranih partnerjih člani Tuš kluba pridobivate D*NAR na Tuš klub kartico. V trgovinah in franšizah Tuš ter Tuš drogerijah bodite pozorni na kupone ali na izbrane dneve, ki vam prinašajo D*NAR. V Tuš zabavi (bowling in biljard v Planetih Tuš, Disco Planet, Planet bar, slaščičarne in kavarne De la Creme, otroški kotički Oslarija v Planetu Tuš Koper, Restavracija Tuš v Planetu Tuš Celje) vam čisto vsak nakup, pri katerem predložite Tuš klub kartico, prinaša kar 5 % D*NAR-ja od vrednosti vašega nakupa. D*NAR lahko pridobite tudi pri  izbranih partnerjih.

Kaj je D*NAR?

D*NAR je vrednost v evrih na vaši Tuš klub kartici. Je dejanski znesek, ki ga ob nakupih v Tušu pridobivate na svojo Tuš klub kartico.

Kje lahko D*NAR porabite?

D*NAR lahko porabite kadarkoli za plačevanje nakupov v celotnem Tušu - v Tuš trgovinah in franšizah Tuš ter  Tuš drogerijah, na bowlingu in biljardu v Planetih Tuš, na Disco Planetih, v Planet baru, v slaščičarnah in kavarnah De la Crêm, v otroškem kotičku Oslarija v Planetu Tuš Koper in v Restavraciji Tuš v Planetu Tuš Celje.


Kako plačujete z D*NAR-jem?

Pri plačilu predložite pri blagajni svojo Tuš klub kartico in opozorite
prodajalko, da želite nakup plačati z D*NAR-jem.
Pri porabi D*NAR-ja niste omejeni. Porabite ga lahko delno ali v
celoti, skratka poljubno in čisto po vaši meri.

Kje preverite, koliko D*NAR-ja imate na Tuš klub
kartici?

Stanje D*NAR-ja preverite:

  • na vsakem računu iz Tuš poslovalnice,


Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X