NE ZAMUDITE

V Tuš klubu ves čas skrbimo za dodatna presenečenja in ugodnosti. Spremljajte in koristite tudi naše dodatne ugodnosti. Tuš klub

Ne zamudite

S kuponom ugodnejše smučanje z malico 

Ekskluzivna ugodnost za člane Tuš kluba: 25 % popust za 4-urno smučanje z malico.

Iščete idejo, kam na dobro smuko? Vaša Tuš klub kartica prinaša ekskluzivno ugodnost: z nakupi v Tušu lahko smučate po Tuš klub cenah.

Kako do popusta:

1. Tuš klub kupon prejmete v Tuš drogerijah ob nakupu nad 20 € in predložitvi Tuš klub kartice. Izpiše se vam na koncu računa, do 1. 3. 2019.
2. Predložite ga na smučišču in pridobite:

  • -25 % popust za paket 4-urne smučarske vozovnice in malice na Rogli ali Krvavcu*

3. Z enim Tuš klub kuponom lahko kupite do 2 smučarski vozovnici.

* Paket vključuje: 4-urno smučarsko vozovnico (odrasli, velja od ponedeljka do petka in ne velja ob vikendih in praznikih) in smučarsko malico. S kuponom je cena paketa 29,90 €. Redna cena 4-urne smučarske vozovnice (odrasli) z bogato smučarsko malico je 39,90 € na Rogli ter 40,10 € na Krvavcu.

Smučarska malica na Rogli vključuje:

  • pohorski lonec, jabolčno pito, čaj z limono (v Restavraciji Mašinžaga) ali
  • piščančji dunajski zrezek s prilogo, čaj z limono  (v Restavraciji Koča na Jurgovem) ali
  • pohorski lonec, borovničev zavitek, čaj z limono (v Restavraciji Koča na Jurgovem)

Smučarska malica na Krvavcu vključuje:

  • enolončnico po izbiri z mesom, čaj,  dnevno sladico (Restavracija Hotel Krvavec)

Posamezen kupon velja 14 dni od datuma nakupa in je unovčljiv enkrat na smučišču Rogla ali Krvavec v obdobju, navedenem na kuponu. V času aktivnosti lahko pridobite več Tuš klub kuponov, ob koriščenju ugodnosti se popusti ne seštevajo. Kupone ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov ali jih zamenjati za gotovino. Kuponi so prenosljivi.

V znesek nakupa 20 € za pridobitev Tuš klub kupona se ne šteje nakup darilnih kartic, cigaret in tobačnih izdelkov in plačilo položnic.  Več informacij na brezplačni telefonski številki 080 13 10.