Kaj vam prinaša Mojih 10 najljubših?

Tušklubovke in Tušklubovci vedo, kako zelo fino je, da lahko sami izberejo svojih 10 najljubših izdelkov v trgovinah ali franšizah Tuš in Tuš drogerijah ter jih več mesecev kupujejo občutno ceneje. Vseh 10 najljubših izdelkov lahko aktivirate naenkrat ali pa jih postopoma dodajate na seznam najljubših. Posamezne izdelke aktivirate na svoji kartici le enkrat, nato kupujete po akcijski ceni v celotnem obdobju trajanja akcije.

Kje izberete izdelke iz akcije Mojih 10?

  • Svojih najljubših 10 izdelkov izberete iz kataloga Mojih 10, ki ga prejmete po pošti na dom oziroma poiščete v svoji najljubši trgovini ali franšizi Tuš oziroma v Tuš drogeriji, izrežete zanje kupone s popusti in jih skupaj s Tuš klub kartico pred nakupom predložite pri blagajni.
  • Izdelke Mojih 10 lahko pregledate tudi na spletni strani, nato pa svoje najljubše izdelke dodate v izbor in aktivirate kar na spletu, da lahko pri blagajni ob predložitvi Tuš klub kartice takoj koristite popuste nanje.
  • Lahko jih izberete in aktivirate tudi v mobilni aplikaciji Tuš in na prodajnem mestu pri blagajni ob preložitvi Tuš klub kartice takoj pričnete koristiti ugodnosti.

Kako aktivirate izdelke iz akcije Mojih 10

Izdelke iz seznama Mojih 10 lahko aktivirate na tri načine:

  • pri blagajni trgovin ali franšiz Tuš in Tuš drogerij,
  • na spletni strani Tuš v svojem uporabniškem profilu,

Tuš trgovine in franšize

Tuš drogerija

Kje velja ugodnost?