Vsak torek 11 % za gasilce

Spoštovani gasilci, vaše delo je častno, prežeto s tradicijo in dolgo zgodovino. S svojim delovanjem pripomorete k varovanju ljudi, premoženja in narave, vaša dejanja rešujejo življenja. Ponazarjate sodelovanje, pomoč in solidarnost, zato v Tušu spoštujemo slovenske gasilce. Samo za vas smo oblikovali posebno ugodnost, ki ste jo v Tušu deležni vsak torek.

 

V trgovinah in franšizah Tuš vam vsak torek vrnemo 11 % vrednosti prvega dnevnega nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico. Torkovo ugodnost lahko koristite v vseh trgovinah in franšizah Tuš s svojo Tuš klub kartico, na kateri imate aktiviran status »gasilec«. Ugodnost velja do 31. 12. 2018.

 

Kje velja ugodnost?

Tuš trgovine in franšize.


Kako aktivirate Gasilec status na svoji Tuš klub kartici?

Status aktivirate enkratno pri eni izmed blagajn trgovin ali franšiz Tuš tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in na vpogled tudi svojo gasilsko izkaznico. Aktivacijo opravite samo enkrat, nato lahko s Tuš klub kartico koristite ugodnost vsak torek. S svojo gasilsko izkaznico lahko aktivirate status 'gasilec' le na svoji Tuš klub kartici.

Če niste prepričani, ali ste že aktivirali status 'gasilec' na svoji Tuš klub kartici, lahko to kadarkoli preverite pri blagajni ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 10.

 

Še niste član Tuš kluba?

Včlanitev je hitra in preprosta, članstvo pa brezplačno in brez obveznosti. Včlanite se lahko s fizičnim pristopnim obrazcom v poslovalnicah Tuš ali pa se odločite za e-včlanitev preko spletnega obrazca  ali obrazca v mobilni aplikaciji Tuš.Splošni pogoji poslovanja - D*NAR >