Vsak torek 11 % za gasilce

Spoštovani gasilci, vaše delo je častno, prežeto s tradicijo in dolgo zgodovino. S svojim delovanjem pripomorete k varovanju ljudi, premoženja in narave, vaša dejanja rešujejo življenja. Ponazarjate sodelovanje, pomoč in solidarnost, zato v Tušu spoštujemo slovenske gasilce. Samo za vas smo oblikovali posebno ugodnost, ki ste jo v Tušu deležni vsak torek.

 

V trgovinah in franšizah Tuš vam vsak torek vrnemo 11 % vrednosti prvega dnevnega nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico. Torkovo ugodnost lahko koristite v vseh trgovinah in franšizah Tuš s svojo Tuš klub kartico, na kateri imate aktiviran status »gasilec«. Ugodnost velja do 31. 12. 2017.

 

D*NAR 11 % se obračuna na vse kupljene izdelke, tudi izdelke v akciji, razen na izdelke iz BUM akcije, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke s stojala Top Shop, izdelke iz odprodaje in znižane izdelke zaradi izteka roka uporabe. D*NAR 11 % se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, tobačne izdelke in pripomočke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, srečke, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, na pelete, na plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke ter na izdelavo fotografij. D*NAR se ne obračuna za izdelke, pri katerih je v oglasnih sporočilih Tuš pripisano, da se ne obračunajo dodatne ugodnosti. 

 

Kje velja ugodnost?

Tuš trgovine in franšize.


Kako aktivirate Gasilec status na svoji Tuš klub kartici?

Status aktivirate enkratno pri eni izmed blagajn trgovin ali franšiz Tuš tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in na vpogled tudi svojo gasilsko izkaznico. Aktivacijo opravite samo enkrat, nato lahko s Tuš klub kartico koristite ugodnost vsak torek. S svojo gasilsko izkaznico lahko aktivirate status 'gasilec' le na svoji Tuš klub kartici.

Če niste prepričani, ali ste že aktivirali status 'gasilec' na svoji Tuš klub kartici, lahko to kadarkoli preverite pri blagajni ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 10.

 

Še niste član Tuš kluba?

Včlanitev je hitra in preprosta, članstvo pa brezplačno in brez obveznosti. Včlanite se lahko s fizičnim pristopnim obrazcom v poslovalnicah Tuš ali pa se odločite za e-včlanitev preko spletnega obrazca  ali obrazca v mobilni aplikaciji Tuš.Splošni pogoji poslovanja - D*NAR >

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X