Slovenske dobrote

Lokalno pridelani izdelki s podeželja

Slovenske dobrote so linija lokalno pridelanih izdelkov, ki so plod slovenske narave, tradicije naših prednikov in inovativnih znanj, ki se zrcalijo v odličnih izdelkih. Slovenija je zeleni košček raja, kjer ima vsaka pokrajina svoje lepote in značilnosti kulturne in naravne krajine, ki se odražajo tudi v izvrstni kulinariki izdelkov. Izdelki Slovenskih dobrot so zaradi omejene količine proizvodnje, omejenosti na lokalno pridelavo in vremenskih razmer, sezonske pridelave, naravnih procesov proizvodnje kot so zorenje in sušenje na voljo le v omejenih količinah, nekateri pa le v sezoni.

V liniji Slovenskih dobrot lahko poiščite tradicionalne mesne dobrote, kakovostne mlečne izdelke, tradicionalne mlevske izdelke, mlete na mlinske kamne, slovenski jabolčnik,bio vložnine, štruklje, ribano kašo in prave domače rezance za nedeljsko juho, Izdelke v podporo svetovnemu dnevu čebel. Slovenski med iz hribčkov in dolin, med tradicionalne medenjake, vinsko pecivo.

Izdelki Slovenskih dobrot so plod partnerskega sodelovanja, znanja in povezovanja, ki jih gradi podjetje Tuš z manjšimi lokalnimi proizvajalci kjer soustvarja delovna mesta in povezuje gospodarstvo in tvorno sodeluje v razvoju izdelka z dobaviteljem. Privoščite si Slovenske dobrote, biser vrhunske kulinarike v izdelkih Slovenskih dobrot. Vsak izdelek posebej je unikaten zato velja prebrati opise na povezavi:

Slovenske dobrote - izvrstna kulinarična darila

Velikokrat se sprašujemo, kaj podariti kot osebno, poslovno ali protokolarno darilo, ki bo všeč obdarjencu in da bomo tudi sami ob podarjanju imeli čudovit ponosen občutek, ker smo razveselili obdarjenca. 

Odločitev je po navadi težka, saj mora biti darilo primerno času, namenu obdaritve in okusu obdarjenca. Za vašo lažjo odločitev podajamo argumente, zakaj bi izbrali izdelke Slovenskih dobrot. Izbor izdelkov z znakom Slovenskih dobrot je v okroglem znaku, ki je simbolično obrobljena z Idrijsko čipko.

Vsi izdelki so pakirani v embalažo, ki simbolizira našo čudovito Slovenijo s prikazom razgibane pokrajine s hribčki, dolinami in kozolci. Vsi izdelki zasledujejo trajnostni vidik, saj so v večini pakirani v najboljšo papirno ali stekleno embalažo z možnostjo recikliranja. Vsi izdelki imajo deklaracijo v slovenščini in angleščini.

Izdelki Slovenskih dobrot – so prejemniki številnih priznanj in konstantne kakovosti. Vsak izdelek ima svojo zgodbo, kar daje izdelkom daje dodano vrednost, povezanih z inovacijo ali tradicijo. Dobavitelji Slovenskih dobrot so priznani manjši pridelovalci, ki jim pomagamo preko linije izdelkov pri plasiranju njihovih izdelkov na trg.

Slovenske dobrote so lahko samostojno darilo ali sestavni del ostalih daril, saj bodo vedno znova pričarali naš košček Sloveniji z všečno embalažo okusov in privlačnostjo. Izbrane izdelke lahko položite v male, srednje ali večje vrečke z enakim designom ali v darilni zabojček Slovenskih dobrot, ki nosi prestižni znak .«I feel Slovenija«

Občutite ponos ob podarjanju izdelkov Slovenskih dobrot. S njimi boste podarili boste košček slovenske identitete, znanje in tradicijo naših ljudi in izvrstne okuse naše pokrajine, ki navdušuje obdarjence.