Kupon iz knjižice Tuš družina velja tudi na biorazgradljive to. to. krpice

Dragi člani podkluba Tuš družina, sporočamo vam, da je kupon za to. to. krpice iz knjižice ugodnosti Tuš družina unovčljiv tudi na nove biorazgradljive to. to. soft krpice (60/1) v beli embalaži.
Nekateri ste že opazili, da so na našil policah nove in koži še bolj prijazne to. to. soft krpice, izdelane iz 100 % naravne viskoze so nežne in puhasto mehke ter kot nalašč za vašega dojenčka ali malčka.
Kot suhe jih lahko uporabljamo za brisanje obraza, noska, otrokovih rok, za brisanje mizice, pivnanje politega soka ali za predlogo v pralni plenički, omočene z vodo pa so nepogrešljive za nežno umivanje otroške kože, obraza ali ritke.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več