O Tušu

Skrb za skupnost, kjer delujemo

Na vseh področjih našega delovanja se trudimo pozitivno vplivati na okolje, kjer delujemo. Naša naloga ni le odgovarjanje na potrebe skupnosti, kjer živimo in delamo, ampak tudi ustvarjanje novih trendov za promocijo zdravega, okolju prijaznega načina življenja tehnološko bolj osveščene družbe.

Na vseh področjih našega delovanja se trudimo pozitivno vplivati na okolje, kjer delujemo. Naša naloga ni le odgovarjanje na potrebe skupnosti, kjer živimo in delamo, ampak tudi ustvarjanje novih trendov za promocijo zdravega, okolju prijaznega načina življenja, tehnološko bolj osveščene in pravičnejše družbe.

Prisluhnemo potrebam skupnosti

Z donacijami lokalnim vrtcem, šolam in kulturnim društvom odgovarjamo na konkretne potrebe lokalne skupnosti, kjer delujemo.

Visoke moralne vrednote in standardi

Visoke moralne vrednote in standarde upoštevamo pri odnosih z našimi dobavitelji, njihovi izbiri in določanju standardov prodaje ter odnosih, ki jih ustvarjamo z našimi kupci.

Zdrava izbira

Na policah naših trgovin nenehno dopolnjujmo ponudbo zdrave in eko prehrane. V naših centrih organiziramo predstavitve eko in bio izdelkov, različna predavanja in izobraževanja o zdravem življenju, prehranjevanju in gibanju. Ob tem smo tudi organizator in sponzor športnih dogodkov za promocijo zdravega življenja in gibanja.

Naša naloga ni le odgovarjanje na potrebe skupnosti, kjer živimo in delamo, ampak tudi ustvarjanje novih trendov za promocijo zdravega, okolju prijaznega načina življenja, tehnološko bolj osveščene družbe.

Za skupnost skrbimo na več načinov:

  • Donacije lokalnim vrtcem, osnovnim šolam ter kulturnim društvom.
  • Na policah trgovin nenehno dopolnjujemo ponudbo zdrave in ekološko pridelane hrane.
  • Organiziramo in sponzoriramo športne dogodke za promocijo zdravega življenja in gibanja.
  • Upoštevamo visoke moralne vrednote in standarde pri odnosih z našimi dobavitelji.