O Tušu

Lokalni trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev.

V Tušu so naši kupci središče našega dela in zaposleni se skupaj z dobavitelji trudimo, da jim pri nakupu ponudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Kupce vedno pričakajo prijazni, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki ponudijo lokalne produkte in spodbujajo domačnost.

Vizija

Lokalni trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev.

Poslanstvo

Naše poslanstvo uresničujemo na podlagi temeljev, s katerimi smo začrtali svojo poslovno pot. Na njej spoštujemo kupce, okolje, ki nas obdaja in naše sodelavce, ki so gradniki prihodnosti:
Svežina naše ponudbe je temelj kakovosti, ki smo jo s pozornostjo, strokovnostjo in angažiranostjo zgradili skozi leta. Odličnost storitve je naša vrlina.
Znamo prisluhniti okolju, v katerem delujemo, se razvijamo in rastemo. Ključni sestavni del naše ponudbe so lokalni produkti, s čimer dajemo priložnost domačim dobaviteljem, kupcem pa večamo izbor izdelkov. Spodbujamo domačnost, ki daje svojstven pečat našemu delu in ponudbi.
V Tušu smo kupca postavili v središče našega delovanja.
Naša ponudba prinaša najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Za njo se trudimo skupaj z našimi dobavitelji, ki so naši partnerji. Omogočamo jim razvoj in širitev. Le z roko v roki lahko uspešno uresničujemo pričakovanja kupcev.
Zaposleni so ključ našega uspeha, zato jim omogočamo stabilno delovno okolje in osebnostno rast. Spodbujamo odzivnost, pozitivnost in posluh za kupca, saj si želimo najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev.
Naš slogan
Tuš, vedno boljši!

Vrednote

Gradimo zaupanje do kupca.
Prijaznost do kupca in dobri medsebojni odnosi
Zaupamo v lokalno in domače okolje – spoštujemo slovensko
Učinkovitost, kakovost in strokovnost

Dokazujemo, da je ponudba lahko oblikovana po meri vsakega kupca - lokalno, kakovostno in cenovno ugodno. V Tušu smo: Lokalni trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev.

Ključni pojmi vizije in poslanstva

  • zaupanje in odličnost
  • svežina in kakovost
  • lokalnost in domačnost
  • najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
  • strokovnost in prijaznost zaposlenih
  • sproščen odnos med zaposlenimi in do kupcev
  • skrb za osebnostni razvoj zaposlenih in stabilna delovna mesta

Imate vprašanje povezano s podjetjem?
Vpašajte nas!