Tuš klub nagradni izlet

 • 16

Na celodnevni nagradni izlet, kjer smo skupaj odkrivali lepote Slovenije, smo popeljali dva avtobusa srečnih izžrebancev, članov Tuš kluba in naročnikov časopisa Novi tednik.

Na celodnevni nagradni izlet, kjer smo skupaj odkrivali lepote Slovenije, smo popeljali dva avtobusa srečnih izžrebancev, članov Tuš kluba in naročnikov časopisa Novi tednik.

V jutranjih urah smo se z izletniki na prvem avtobusu odpravili proti Gorenjski. Ustavili smo se v Kropi in si ogledali muzej kovaštva. Pot nas je vodila dalje do Lesc, kjer smo obiskali čokoladni obrat – Gorenjka, ki je priznan dobavitelj Tuš izdelkov (čokolad in rolad) in se tam seveda tudi posladkali. Ogledali smo si še največji turistični biser – Blejsko jezero.
Dolenjsko in njeno znamenitosti smo odkrivali z izletniki na drugem avtobusu. Najprej nas je pot peljala na Kostanjevico na Krki, sledil je ogled Turjaškega gradu in postanek v Mirni, kjer nam je svoja vrata odprlo podjetje Dana, priznan dobavitelj Tuš izdelkov (voda, sokovi in izbrane pijače).
Vesela karavana je pot nadaljevala proti Vrhniki, kjer je sledilo srečanje vseh udeležencev nagradnega izleta, na Turistični kmetiji Kuren. Dobre volje, petja, plesa, smeha in domačih kulinaričnih užitkov zagotovo ni manjkalo.
Kako so čudovit jesenski dan preživeli naši člani Tuš kluba, pa si oglejte na fotografijah v galeriji in v video reportaži.

< Nazaj

Ostale novice

 • 14

  V Mariboru smo odprli 100. trgovino Tuš. Tuš supermarket Maribor Jadranska cesta je naša že deveta poslovalnica v štajerski prestolnici, kjer imamo skupno že več kot 400 zaposlenih in se s tem uvrščamo med pomembnega zaposlovalca v regiji. Tako je Tuš še okrepil svojo prisotnost v štajerski regiji.

 • 1

  Poleti 2002 smo od prodaje vsakega od izbranih izdelkov podjetja Reckitt Benckiser v trgovinah, fanšizah in drogerijah Tuš namenili 10 tolarjev za nakup igral za vrtec Trbovlje.

  Skupaj z dobaviteljem in vami, dragi kupci, smo tako trboveljskim malčkom omogočili kakovostno, veselo in razgibano preživljanje časa v vrtcu in verjamemo, da smo s tem na otroška lička izvabili mnogo nasmehov.

  Skrbimo za boljše počutje malčkov v vrtcih.

 • 1

  Oktobra 2002 je v vseh trgovinah, franšizah in drogerijah Tuš potekala dobrodelna akcija »5 SIT«, s katero ste vi, naši kupci, ob nakupu kateregakoli izdelka blagovne znamke Tuš 5 tolarjev prispevali za otroške oddelke bolnišnice v Celju, Mariboru, Kranju in Izoli.

  Zbrana sredstva smo namreč podarili bolnišnicam za nakup nujno potrebne opreme, ki je številnim otrokom omogočila lepšo in zdravo prihodnost.

  Zbirali smo sredstva za nakup nujno potrebne opreme v bolnišnicah.

 • 1

  V marcu 2003 smo v trgovinah Tuš 10 tolarjev od prodanih izdelkov namenili za nakup igral v Vrtcu Anice Černejeve v Celju.

  Vsakemu kupcu je blagajničarka izročila kuponček, s katerim je lahko preko poslanega SMS-a sodeloval v nagradni igri.

  Otroci celjskega vrtca se sedaj igrajo na sodobnih igralih!

  Vrtcu Anice Černejeve v Celju smo podarili nova igrala.