D*NAR za vsakogar – za vsak nakup nad 10 €. Vsak dan.

  • 1

Osupljiva ugodnost za vse! V trgovinah in franšizah Tuš, v poslovalnici Ekstra Tuš in v Tuš drogerijah pri vsakem nakupu nad 10 € pridobite kar do 10 % D*NAR-ja na vašo Tuš klub kartico. Tudi z nakupi izdelkov v akciji.

Lestvica je naslednja:

Vrednost nakupa % D*NAR-ja, naloženega na TK kartico
10 € – 19,99 € 2 % od vrednosti nakupa na Tuš klub kartico
20 € – 29,99 € 4 % od vrednosti nakupa na Tuš klub kartico
30 € – 39,99 € 6 % od vrednosti nakupa na Tuš klub kartico
40 € – 49,99 € 8 % od vrednosti nakupa na Tuš klub kartico
50 € in več 10 % od vrednosti nakupa na Tuš klub kartico

*D*NAR se ne obračuna na izdelke iz Kataloga želja, na izdelke iz znižanega programa zaradi poteka roka, na izdelke iz programa odprodaje, na tobačne izdelke, revije, časopise, plačilo položnic, povratno embalažo, darilne kartice in mobilne vrednostnice, srečke, vinjete in plinske jeklenke.

D*NAR bo takoj naložen na vašo Tuš klub kartico. D*NAR lahko porabite v katerikoli dejavnosti Skupine
Tuš.

Ampak to še ni vse

Srede za upokojence, člane Tuš Senior kluba še ugodnejše!

Člani Tuš Senior kluba v trgovinah, franšizah, v poslovalnici Ekstra in Tuš drogerijah pri prvem nakupu prejmete 11 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Pri vaših preostalih nakupih ob sredah in v tednu boste prejeli D*NAR glede na doseženo vrednost 

NOVO: vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji!

Študentski torki v Tuš drogerijah še boljši

Študenti ob torkih v drogerijah Tuš pri svojem prvem nakupu prejmete 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Pri vaših preostalih nakupih v istem dnevu in tednu tednu boste prejeli D*NAR glede na doseženo vrednost nakupa.

NOVO: vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji!

Preberite si več

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.