Poslovni objekt Subotica

Država: Srbija
Ulica: Bajnatska, Subotica, Srbija
Mesto: 24000 Subotica
Velikost: 3023m2
Povšina zemljišča: 7886m2
Potencial nepremičnine: Za trgovinsko dejavnost.
Leto izgradnje/obnove: K+P
Način prodaje: prodaja
Kategorija objekta: Poslovni postori drugo
Opis:

Zemljišče v izmeri 7.886 m2, vključno s trgovskim objektom  3.023 m2 z naslovom Bajantska b.b., Subotica, se nahaja v JV delu Subotice. Do zemljšča se dostopa iz Bajnatske ulice ali iz Senćanskega puta, ki je ena izmed vpadnic v mesto.

V neposredni bližini se nahaja večje število večstanovanjskih objektov in individualnih stanovanjskih hiš.

Objekt: tlorisna zasnova je pravokotna, etažna zasnova pritlična razen v delu skladišča, kjer je K+P. Na vzhodni strani objekta se nahaja glavni vhod v trgovski objekt, kjer je izveden nadstrešek v celotni širini objekta, enako se nadstrešek nahaja tudi na JZ strani objekta, kjer je dostop v skladišča.

Objekt je dobro vzdrževan in stabilen, elektro, vodovodne in TK instalacije so izvedene v skladu z zahtevami za trgovske dejavnosti. Prezračevanje, klimatiziranje, ogrevanje in protipožarno varovanje v celoti urejeno. Izvedeno je notranje in zunanje hidrantno omrežje, javljalci požara, senzorji, video nadzor in protivlomno elektronsko varovanje.

Zunanje površine so dosledno urejene z elementi komunalne infrastrukture tipične za trgovske centre; površine vhoda v trgovski center so tlakovane z betonskimi tlakovci, parkirne površine so delno asfaltirane delno tlakovane, urejeni robniki, urejene talne oznake hodnikov za prehod pešcev, intervencijskih poti, evakuacijska zbirna mesta, rejeni dostopi za potrebe invalidnih oseb, parkirišče je reflektorsko osvetljeno…

Cena: 1.520.000€

< Nazaj na prodaja

Nataša Korze

Nataša Korze

natasa.korze@tus.si +386 (0) 59 733 612

Oddajte povpraševanje