Gostinski lokal-Planet Celje

Država: Slovenija
Regija: Savinjska
Ulica: Mariborska 128
Mesto: 3000 Celje
Velikost: 140m2
Potencial nepremičnine: Prostor ponuja velik potencial, ob primernem angažiranju, zato si želimo ponudnika s kvalitetno ponudbo in odličnim servisom.
Etažnost: 1
Leto izgradnje/obnove: 2002
Način prodaje: najem
Kategorija objekta: Gostinski lokal
Opis:
V začetku meseca januarja 2023 bo na razpolago za najem gostinski lokal v prvem nadstropju Planeta Tuš Celje – Planet Bar.
Nahaja se neposredno ob oblazinjenem otroškem igrišču, pred avlo kina.
Skupna velikost prostora je 140 m2, od tega šank, sedišče ob šanku in malo skladišče zajema 85 m2 površine, sedežni del ob otroškem igrišču pa 55 m2.
Lokal je v celoti opremljen, program ponudbe pa je potrebno razširiti in nadgraditi ter prilagoditi vsebinam, ki se srečujejo neposredno ob samem lokalu;
– na eni strani je tu tematsko igrišče Vesoljska postaja Holodeck in igralnica z zabavnimi avtomati Magic Games ter odprto igrišče za otroke, ki v gostinski lokal pripelje družine, otroke, mamice, zato bi bila dodatno zaželjena dnevna ponudba z mini sladkim programom,
– ter na drugi strani večerna vsebina s kino-obiskovalci, ki bi jo bilo potrebno dopolniti z različnimi napitki in lažjimi prigrizki.
Za orientacijo, kino na leto obišče okrog 300.000 obiskovalcev, ki gredo dobesedno mimo lokala.
Če smo pred vas postavili zanimiv izziv, smo z veseljem na razpolago za dodatna vprašanja oz. vas prijazno vabimo na sestanek.
Cena: PO DOGOVORU

< Nazaj na najem

Andrej Kidrič

Andrej Kidrič

andrej.kidric@tus.si +386 (0)59 733 512

Oddajte povpraševanje