MTV UP SUMMERBLAST 2017 POREČ

MTV UP SUMMERBLAST 2017 POREČ

Nagrade:

  • 2xbivanje v apartmaju Lanterna za 2 osebi ter karte za 2 dnevno udeležbo na prireditvi Summerblast 2017 v Poreču od 25.8. do 27.8.2017

Podrobnosti:

V nagradni igri lahko sodelujete na dva načina:

  1. A) Z nakupom petih katerihkoli energijskih napitkov MTV UP v času od 12.7. do 31.7.2017 in izpolnitvijo nagradnega kupona.
  2. B) Z izpolnitvijo nagradnega kupona ter priložitvijo fotografije dogodka oz. svoje izkušnje z energijskimi napitki MTV UP.

 

Nagradni kupon z računom ali svojo izkušnjo z izdelki MTV UP, mora sodelujoči skupaj s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek, ulica in hišna številka ter poštna številka in kraj) do 31.7.2017 poslati na naslov, Jamnica mineralna voda d.o.o., Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš s pripisom »Nagradna igra«.

 

Vsi podatki na nagradnem kuponu morajo biti izpolnjeni s čitljivo pisavo in poslani v pisemski pošiljki. Nagradni kuponi so na voljo na prodajnih mestih Tuš.

 

 

Komisija bo v žrebanje uvrstila tiste sodelujoče, ki bodo do 31.7.2017 do 23:59 ure poslali nagradni kupon s prilogo na naslov: Jamnica mineralna voda d.o.o., Limbuška cesta 2. 2341 Limbuš.

Organizator ne nosi odgovornosti za zapoznele, nepravilne, nepopolne ali neustrezne načine sodelovanja v nagradni igri.

 

Posameznik lahko sodeluje z več poslanimi kuponi. Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s pravili.

Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo udeleženci žrebanja enake možnosti dobiti nagrado.

 

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je udeleženec nagradne igre pravila sprejel s tem, ko sodeluje v nagradni igri.

 

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Splošni pogoji:


Sodelujte v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri morate odgovoriti na vprašanje in izpolniti spodnji obrazec

Nagradna igra se je že zaključila


Poglej nagrajence

Ostale nagradne igre