Z mobilno aplikacijo TUŠ tedensko dobite več kot 300 izdelkov v akciji!
Oglejte si predstavitveni video aplikacije!
Ekskluzivni kuponi
samo za uporabnike Tuš mobilne aplikacije!

V Tuš mobilni aplikaciji uporabniki tedensko prejmete ekskluzivne kupone s popusti in ugodnostmi za nakup priljubljenih izdelkov! Ekskluzivne kupone lahko unovčite od srede do torka v izbranih Tuš trgovinah, ki so označene na kuponu in sicer tako, da kupon na vašem mobilnem telefonu enostavno pokažete pri blagajni.
Vsak teden več kot
300 izdelkov
v akciji!

Bodite vedno obveščeni o ugodnostih in izdelkih, ki jih v aktualnih akcijskih ponudbah dobite po najboljših cenah in jih lahko enostavno dodate na svoj nakupovalni seznam. Mobilna aplikacija Tuš poskrbi, da ne zamudite nobene priložnosti za dober in predvsem ugoden nakup!
Tuš klub kartica
in pregled nad Tuš klub računom vedno pri roki!

Osvobodite svojo denarnico številnih kartic! Uporabite svoj telefon kot identifikacijo članstva za koriščenje izjemnih ugodnosti Tuš kluba ter evidentiranje zbranega D*NAR-ja na svojem uporabniškem računu. Imejte v vsakem trenutku vpogled v stanje pridobljenega D*NAR-ja in listo ugodnosti iz članstva v Tuš klubu. Kjerkoli in kadarkoli pa lahko enostavno upravljate s svojim Tuš klub uporabniškim računom, spreminjate uporabniške podatke, urejate nastavitve ter svobodno določate, o čem želite biti obveščeni. Priročno, kajne?
Nakupovalni listek
s skeniranjem črtnih kod izdelkov!

S praktičnim nakupovalnim listkom, ki navduši s številnimi uporabnimi funkcijami, svoj nakup opravite organizirano in načrtovano. Skenirajte QR in EAN kodo izdelka in ga dodajte na nakupovalni seznam ali pa želeni izdelek izberite iz kataloga izdelkov. Seznam ročno dopolnite z že znanim izdelkom in vnaprej načrtujete svoje nakupe. Tako boste v trgovino prišli pripravljeni in nakup opravili v najkrajšem času! Nakupovalni seznam lahko pošljete tudi po e-pošti ali sms-u in svojim nakupom dodate še več enostavnosti in organiziranosti.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je mobilna aplikacija Tuš brezplačna?

Kaj mi mobilna aplikacija Tuš nudi?

Kaj potrebujem za prijavo v aplikacijo ?

Kje dobim PIN?

Ali je uporaba aplikacije varna?

Katere osebne podatke pridobivamo pri uporabi aplikacije na iOS in Android napravah?

Kaj je D*NAR?

Kaj so MOL centi?

Kaj so ekskluzivni mobilni kuponi?

Kaj predstavlja Akcija Mojih 10?