Testo Pečjak, Listnato, 500g

Testo Pečjak, Listnato, 500g
30

1,77

2,54 €


EAN koda artikla: 3830001020564

Veljavnost akcije: 4. 10.‐5. 1. 2020

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Alergeni
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 1642
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 394
MAŠČOBE NA 100G 26,1
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 14
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 32,8
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 1,4
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 1,6
BELJAKOVINE NA 100G 6,2
SOL NA 100G 1
ŽITA, KI VSEBUJEJO GLUTEN DA
JAJCA IN PROIZVODI IZ NJIH V SLEDEH
ZRNJE SOJE IN PROIZVODI IZ NJEGA V SLEDEH
MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI V SLEDEH
OREŠKI IN PROIZVODI IZ NJIH V SLEDEH
SEZAMOVO SEME IN PROIZVODI IZ NJEGA V SLEDEH

PŠENIČNA moka tip 400, margarina (rastlinske maščobe in olja (palmino olje, repično olje, sončnično olje), voda, emulgator: E 471, jedilna sol, kislina: citronska kislina, barvilo: karoteni, naravna aroma), voda, sončnično olje, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), jedilna sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920. Lahko vsebuje sledi MLEKA, JAJC, OREŠKOV, SOJE in SEZAMA.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:



Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: