Šlag pena Dolcela, z mlekom, 36 g

16

0,65

0,78 €

0,13 €


EAN koda artikla: 3850104216763

Veljavnost akcije: 17. 10.‐15. 1. 2023

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Sestavine
  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Alergeni

Sladkor, popolnoma hidrogenirane rastlinske maščobe (palma, kokos), glukozni sirup, modificiran škrob, emulgator (E 472a), MLEČNE beljakovine, aroma.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 2351,0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 561,9
MAŠČOBE NA 100G 33,0
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 33,0
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 62,0
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 36,0
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 3,3
SOL NA 100G 0,4
MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI DA

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

V visoko posodo vlijte 125 ml hladnega mleka. Dodajte vsebino vrečke, pomešajte in nadaljujte mešanje z električnim mešalnikom (z največjo hitrostjo) do željene čvrstosti (2 – 3 minute). Za približno 500 ml šlag pene.

Pogoji shranjevanja

Hranite v suhem in hladnem mestu!

Država porekla

HRVAŠKA

Dobavitelj

PODRAVKA D.O.O.

Hranite v suhem in hladnem mestu!

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:



Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:



Sorodni izdelki