Zobna ščetka Sonicare električna otroška HX 6311

50,00

69,90 €

19,90 €


EAN koda artikla: 8710103663331

Veljavnost akcije: 18. 1.‐17. 10. 2022

Električna zobna ščetka Philips Sonicare ima dve velikosti glav ščetke, ki so zasnovane posebej za nežno čiščenje in zaščito zob v ključni stopnji razvoja.nNa voljo sta 2 velikosti glave ščetke.nKidPacer predvaja zabavne in spodbudne glasbene zvokenZabavni zvoki otroke spodbujajo pri učinkovitem 2-minutnem čiščenju celotnih ust, kot priporočajo zobozdravniki.nElektrična zobna ščetka 90 dni postopoma podaljšuje čas ščetkanja in otrokom pomaga vzpostaviti pravilno rutino zdravega ščetkanja zob, dokler ne doseže 2-minutnega ščetkanja, ki ga priporočajo zobozdravniki.nElektrična zobna ščetka z dvema otrokom prijaznima načinoma ščetkanja zagotavlja pravilno čiščenje za različne starosti; rahlo ščetkanje za mlajše otroke in močno ščetkanje za starejše otroke.nPhilips Sonicare For Kids odstrani do 75 % več zobnih oblog kot ročne zobne ščetke.nZ edinstvenim dinamičnim čiščenjem nežno in učinkovito očistite predele globoko med zobmi in ob dlesni.nGumirana glava električne zobne ščetke pomaga ščititi mlade zobe.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Država porekla

KITAJSKA

Dobavitelj

FLEGIS D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki