Vrtljiva krtača na vroči zrak BaByliss (700 W)

32,99

49,99 €

17,00 €


EAN koda artikla: 3030050078343

Veljavnost akcije: 3. 4.‐20. 1. 2023

Urejeni in gladki lasje v hipu! nZ vrtljivo krtačo na vroči zrak BaByliss (AS531E) je to sedaj mogoče! nPREDNOSTI: n- okrogla vrtljiva krtača iz 100% naravnih vlakenn- premer: 35 mmn-zaradi izbire funkcije vrtenja (v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urinega kazalca) je primerna za desničarje in levičarjen-2 temperaturi za tanjše in debelejše lasen-funkcija hladnega zrakan-vrtljiva vrvican-filter, primeren za enostavno vzdrževanje in daljšo življenjsko dobon-gumb za sprostitevn-moč: 700Wn

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Dobavitelj

VENDINA D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: