Robčki Paloma, Sens.care, carbox, 3sloj., 55/1

1,14

2,09 €

0,95 €


EAN koda artikla: 3838952026765

Veljavnost akcije: 22. 2.‐23. 1. 2023

Robčki Paloma Sensitive Care Carbox so izjemno mehki trislojni robčki v priročni škatlici z dvema odprtinama. Odprtina na čelni strani je namenjena uporabi robčkov doma v stanovanju, saj lahko škatlico namestimo na mizo, pult, omarico ali ob umivalnik. Še posebej pa je izdelek primeren za uporabo v avtu, kjer lahko robčke izvlečemo iz manjše odprtine na bočni strani tako, da škatlico namestimo v predalček na vratih avta. Izdelek je dermatološko testiran. Škatlice so na voljo s tremi različnimi motivi.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Dobavitelj

PALOMA D.D.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki