Robčki Becutan, vlažilni, Aqua, 56/1

1,14

2,39 €

1,25 €


EAN koda artikla: 5310001253936

Veljavnost akcije: 18. 8.‐16. 10. 2022

Nova newborn formulacija z visokim deležem prečiščene vode.nZdrava, čista in negovana dojenčkova koža je predpogoj za dodatno zaščito pred umazanijo, ki pride v stik s kožo.nGlede na nedavna priporočila pediatrov je najboljša praksa pri ohranjanju higiene in skrbi za dojenčkovo kožo zagotovljena s formulacijami na osnovi prečiščene vode.nPrav zaradi prisotnosti visokega deleža vode v svoji sestavi imajo novi vlažilni robčki Becutan newborn aqua pure primarno vlogo pri vzdrževanju dnevne higiene kože pri novorojenčkih. Skrbno izbrana formulacija brez parfumov in alkohola, z ekološko certificiranimi sestavinami in z izvlečkom kamilice je priporočljiva za uporabo pri dojenčkih od prvega dne, primerna pa je tudi za osebe z občutljivo kožo.nVlažilni robčki Becutan newborn aqua pure so dermatološko testirani in so izdelek z dokazanimi hipoalergenskimi lastnostmi.

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Dobavitelj

ORBICO D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki