Odstanjevalec madežev Frosch baby, 300ml

Odstanjevalec madežev Frosch baby, 300ml
50

1,80

3,59 €


EAN koda artikla: 4001499915222

Veljavnost akcije: 24. 6.‐12. 7. 2020

Poseben odstranjevalec madežev:nBaby sprej za predpranje iz skupine Frosch zanesljivo odstrani trdovratne in posušene madeže na otroških tkaninah. Močan odstranjevalec madežev s citratom (sol sadne kisline) je namenjen za predpranje za dosego popolnoma čistega perila.nLastnosti:n- temelji na naravnih sestavinah za nego in čiščenje,n- visoka bio-razgradljivost,n- skrben izbor naravnih sestavin, ki so prijazna do okolja in ljudi.

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Pred samim pranjem preprosto posprejajte na madež in pustite delovati prb. 10 minut. Nato kot običajno, z dodatkom detergenta operite v pralnem stroju.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: