Nohti Broadway, umetni, BFDO2

4,32


EAN koda artikla: 0731509104127

BROADWAY FAST FRENCH® Umetni nohti.
Vsebina: 24 nohtov (francoska manikira) v 12 velikostih, lepilo 2 g, manikirna palčka, vatirana palčka.

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Nails: ABS plastic, Pink Gel Glue: Ethyl cyanoacrylate, Polymethyl methacrylate, Red 7 (CI 15850)

PRIPRAVITE NOHTE: 1. Očistite nohte vsake maščobe in odstranite lak. 2. Izberite pravo velikost nohta za vsak prst posebej. Po potrebi jih spilite na pravo velikost. LEPLJENJE (slike): Nanesite tanko plast lepila na umetni noht. Nanesite lepilo na svoj naravni noht. Nanesite dovolj lepila za dober sprijem. Pritisnite umetni noht na naravnega. Obrišite odvečno lepilo. KAKO ODSTRANITE UMETNE NOHTE: 1. Ne odstranjujte s silo. 2. Obrežite umetne nohte in spilite površino, da odstranite zaščitni sloj laka. 3. Nohte namočite v odstranjevalec laka za nohte na osnovi acetona, da se zmehčajo. Odstranite zmehčane umetne nohte in lepilo. OPOMBA: Ne priporočamo nošenja dalj kot 7 dni. Ne vsebuje Hydroquinona. OPOZORILA: Hranite izven dosega otrok. Draži oči. Vsebuje cianoakrilatno lepilo. Kožo in oči zlepi v trenutku. Če pride v stik s kožo, ne vlecite in ne trgajte, previdno ločite in odstranite z acetonom. Če pride v stik z očmi, takoj sperite z vodo in nemudoma obiščite zdravnika. Preprečite st

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: