Nohti Broadway, umetni, BCD 01

3,68


EAN koda artikla: 7315090209770

Set 24 umetnih nohtov

  • Opombe
  • Sestavine
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Nails: ABS plastic

PRIPRAVITE NOHTE: Očistite nohte vsake maščobe in odstranite lak. Izberite pravo velikost nohta za vsak prst posebej. Po potrebi jih spilite na pravo velikost. LEPLJENJE(slike): Nanesite tanko plast lepila na umetni in naravni noht. . Nanesite dovolj lepila za dober sprijem. KAKO ODSTRANITE UMETNE NOHTE: Ne odstranjujte s silo. Obrežite umetne nohte in spilite površino, da odstranite zaščitni sloj laka. Nohte namočite v odstranjevalec laka za nohte na osnovi acetona, da se zmehčajo. Odstranite zmehčane umetne nohte in lepilo.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: