Insekticid Biokill, 500ml

3,19

6,39 €

3,20 €


EAN koda artikla: 3838980103186

Veljavnost akcije: 9. 7.‐16. 10. 2022

Tekoči insekticid in akaracid Bio Kill je učinkovit proti vsem vrstam mrčesa. Odlikuje ga dolgotrajno delovanje, kar 4 tedne, je brez vonja, ne pušča madežev, se biološko razgradi.Svoje delo opravlja temeljito in dolgoročno. Ne pušča nobenih sledi v naše

  • Sestavine
  • Opombe
  • Hranilne vrednosti

Biocidna snov Permetrin: 0,25 g / 100 g.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 0
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 0
MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA ENKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OD TEGA VEČKRAT NENASIČENE MAŠČOBE NA 100G 0
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 0
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 0
OD TEGA POLIOLI NA 100G 0
OD TEGA ŠKROB NA 100G 0
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 0
BELJAKOVINE NA 100G 0
SOL NA 100G 0

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

Uporaba: Proti gomazečemu in letečemu mrčesu. Pred uporabo dobro pretresite. Vsebino plastenke razpršite neposredno po površini, v razpoke oz. na poti mrčesa, po stenah, okenskih okvirih, vratih, svetilih in pohištvu. Obrizgajte najmanj 20 % celotne površine. Obrizganih površin ne brišite.nZelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje permetrin. Lahko povzroči alergijski odziv. Da bi se izognili tveganjem za ljudi in okolje, ravnajte v skladu z navodili za uporabo. Strupeno za čebele. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. ne vdihavati meglice. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanih prostorih. Preprečiti sproščanje v okolje. Prestreči razlito tekočino. Ostanke predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov. Izpraznjeno embalažo vrniti v sistem ravnanja z odpadno embalažo.

Država porekla

SLOVENIJA

Dobavitelj

ILIRIJA D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki