Gel za dezinfekcijo rok Sanytol, 250ml

Gel za dezinfekcijo rok Sanytol, 250ml
25

3,44

4,59 €


EAN koda artikla: 3045206503006

Veljavnost akcije: 1.‐31. 7. 2020

Dezinfekcijski gel za roke je namenjen splošni uporabi. Še posebej je primernen za uporabo v zimskem času, ko so prehladna obolenja pogostejša. Dezinfekcijsko sredstvo v gelu OČISTI, nevtralizira vonj in odstrani 99,9% bakterij, virusov in gliv, ki so prisotni na rokah. Hipoalergen. Z vonjem zelenega čaja.nFormuliran z zmanjšanim tveganjem alergij. Izdelek ima TROJNO DELOVANJE: baktericidno, EN 1276 in EN 1500 (1 min); aktivno proti Candidi albicans po EN 1650; aktivno proti virusi influenci A (H1N1) in virusu Herpes simplex EN 14476.

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Opombe
  • Navodila za uporabo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Nanesite manjšo količino gela na roke in vtirajte, dokler se roke ne posušijo.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: