Gel lack Depend, DC Nail polish, set 15 pack

6,99

10,79 €

3,80 €


EAN koda artikla: 7391715087961

Veljavnost akcije: 17. 5.‐2. 7. 2023

Depend darilni set 4 prazničnih barv klasičnih lakov za nohte in 1 nadlak, vse v lični darilni škatli. Barve lakov so: klasična rdeča, rdeča z bleščicami, prozorna z večbarvnimi bleščicami in lak z drobnimi zlatimi bleščicami. Preko barvnih in bleščečih lakov za zaključek nanesete nadlak.

  • Sestavine
  • Opombe

Polishes- Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Phosphine Oxide, Urethane Acrylates, HEMA, Hydroxycyclonexyl Phenyl ketone.

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

Navodila za nanos: Nanos GelLacka pričnite na mezincu in nadaljujte do kazalca. Šele, ko končate vse korake na prvih štirih prstih obeh rok, nadaljujte na obeh palcih naenkrat. Pomembno! Prepričajte se, da imate vse prste v LED lučki. Zelo hitro se lahko zgodi, da mezinec ali ostali nohti ostanejo zunaj in tako je utrjevalni učinek slabši. Ne dotikajte se vaših nohtov med nanosom ene in druge plasti in tudi ne brišite lepljive površine med postopkom.

Dobavitelj

GAPS D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki