Depilator Rowenta, Soft Sensation EP5 640D1

31,99

69,99 €

38,00 €


EAN koda artikla: 3121040050439

Veljavnost akcije: 3. 4.‐20. 1. 2023

Depilator Silence Soft spreminja odstranjevanje dlačic v uživanje gladke kože: sistem brez zvoka ustvarja depilacijo 4 x tišjo* zahvaljujoč hermetičnem dvoslojnem ohišju, ki učinkovito zmanjšuje hrup. Medtem ko patentirana tehnologija mikro kontakta omogoča 100 % kontakt s kožo in ultra natančnimi pincetami s posebno lučko. Tako lahko dosežemo najkraši način do popolnega razultata. Dodatne lastnosti vključujejo še nastavek za piling za nežno depilacijo, nastavek za britje za občutljive predele, kot tudi nastavek za pazduhe in bikini, od katerih so vsi odstranljivi in pralni za izboljšano higieno in lažje čiščenje.

  • Opombe
  • Opozorila

  • Artikel z garancijo

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

https://www.rowenta.si/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MjQ1MDM3OXxhcHBsaWNhdGlvbi9wZGZ8aDI1L2g0My84OTg0Mzg0NjM0OTEwLnBkZnxlYzFjYTI1OTc2ODYzYjljNmI3MDUwYjdjN2M2YWY2NGM5MGYwMDcxNDQzZGU3ZTBjY2JjYmI1MmFiYjVhZWYz

Dobavitelj

GROUPE SEB SLOVENSKO

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki