Čistilo Biobaza Home za steklo, 500ml

2,87

5,74 €

2,87 €


EAN koda artikla: 3856020903688

Veljavnost akcije: 16. 12.‐25. 6. 2023

Čistilo Biobaza Home za steklo in druge gladke površine, 500 ml

  • Opombe

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Navodila za uporabo

Brez alkohola in škodljivih sestavin, hitro inučinkovito očisti steklo in gladke površine, brez izhlapevanja. Okolju prijazno sredstvo za steklo z visokim sijajem za gladke površine. Ne vsebuje alkohola ali drugih kemičnih snovi, temveč čisti s pomočjo inovativne tehnologije aktivnega iona in razmasti steklo in druge gladke površine, hkrati pa je sredstvo primerno tudi za varno čiščenje monitorjev in zaslonov. Rezultat so brezhibno čiste, sijoče površine, medtem ko prostor osveži prijeten vonj mete.. Ta izdelek je 100 % okolju prijazen in je popolnoma nestrupen, zato ga je priporočljivo uporabljati tudi v gospodinjstvih z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki.

Dobavitelj

MAGDIS D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki