Čistilo Biobaza Home univerzalno, 500ml

2,87

5,74 €

2,87 €


EAN koda artikla: 3856020903695

Veljavnost akcije: 16. 12.‐27. 6. 2023

Čistilo Biobaza Home, Univerzal, 500mlEkološko razkužilo za vse vrste površin. Močno vpliva na celoten spekter mikroorganizmov. Preprečuje nastanek, razvoj in širjenje patogenih mikroorganizmov. Popolnoma neškodljiva in varna formulacija brez izpiranja.

  • Sestavine
  • Opombe

Ekološko razkužilo je pridobljeno iz naravnih snovi po edinstveni tehnologiji, ki temelji na aktivnih ionih, zato je popolnoma varno za zdravje, živi svet in okolje. Je idealno sredstvo za uporabo v gospodinjstvih z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki, saj netoksična, 100% biorazgradljiva formula učinkovito zavira bakterije, viruse, glive, plesni, spore in biofilm z vseh površin, pa tudi hrane, vode in zraka. Obogatena z eteričnim oljem limone osveži prostor. Deluje kot antiseptik in se lahko uporablja celo za dezinfekcijo kože.n

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Dobavitelj

MAGDIS D.O.O.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke:Sorodni izdelki