O Tušu

Dejavnosti

Tuševa mreža trgovskih centrov se razpreda po vsej Sloveniji, saj želimo vsem ponuditi možnost dobrega nakupa, pestre izbire, zabavo in rekreacijo na enem mestu. Dejavnosti segajo na področje trgovin, zabave - Planeti Tuš, telekomunikacij in nepremičnin.

Trgovine in franšize

Trgovine Tuš V verigi naših trgovin so sodobni supermarketi, marketi, Cash&Carry trgovine, franšize Tuš in specializirane Tuš drogerije.
Ker v naših trgovinah želimo zadovoljiti potrebe in želje najširšega kroga kupcev, sledimo politiki nizkih cen, ponujamo pestro ponudbo kakovostnih izdelkov, nagrajujemo zvestobo in ustvarjamo kupcem prijazno nakupovalno okolje.
Lokalnem okolju v katerem poslujemo pa se prilagajamo tudi tako, da v ponudbo vključimo izdelke na katere so kupci navajeni in jih pričakujejo.

Vse naše trgovine so postavljene premišljeno in z željo, da bi se kupci v njih čim bolje počutili. Lokacije posameznih prodajnih programov so skrbno izbrane tako, da zagotavljajo prijetno in čim lažje nakupovanje, temu pa so prilagojene tudi prodajne police, osvetlitev, glasba in temperature. Trgovine so tipske, kar kupcem olajša orientacijo in nakup, ne glede na to, v kateri Tuševi trgovini nakupujejo.

Planeti Tuš

Planet Tuš Planeti Tuš so središča druženja, zabave, centri rekreacije in oddiha za vse generacije. Raznolika trgovska ponudba je le del njihove ponudbe. Številne trgovine in storitveni lokali so nadgrajeni z multikinom, bowlingom, biljardom, igralnimi kotički za najmlajše, prostorom za prireditve in koncerte ter raznoliko gostinsko ponudbo.

Planet Tuš bowling in biljard

V Planetih Tuš so bowling in biljard centri, ki ponujajo našim obiskovalcem odlično zabavo, sprostitev in rekreacijo. V naši organizaciji potekajo v Planetih Tuš številna tekmovanja najboljših slovenskih in mednarodnih igralcev biljarda in bowlinga, mednarodni turnirji in prvenstva.

Center mestnega dogajanja

Prostor ob bowligu je v Planetih Tuš namenjen koncertom in prireditvam. Z zanimivo tedensko ponudbo koncertov, tematskih zabav in nastopov najboljših domačih in mednarodnih DJ-ev so Planeti Tuš osrednja točka večerne zabave.

Otroški kotički Oslarija

Vrhunsko opremljene igralnice v trgovskih centrih ponujajo našim obiskovalcem dodatno storitev animacije in aktivnega varstva otrok. V njih potekajo ustvarjalne delavnice, pravljične urice in rojstnodnevne zabave, pri katerih si lahko otroci svoj dan zapolnijo tudi z drugimi dejavnostmi iz naše ponudbe zabave.

 
 

Nepremičnine

Nepremičnine Da bi lahko aktivno upravljali z nepremičninami v svoji lasti, smo ustanovili podjetje Tuš Nepremičnine, podjetje, specializirano za projektiranje in izgradnjo trgovskih objektov.

Pri izvajanju projektov si nenehno prizadevamo za racionalno rabo energije. Pri gradnji uporabljamo ekološke materiale in okolju prijazne napredne tehnologije. Sodobna in okolju prijazna je tudi arhitekturna zasnova objektov.

Vsi naši Planeti Tuš so ´zeleni planeti´. Za objekt Planet Tuš Celje smo prejeli Priznanje za energetsko učinkovit projekt. Prvi v Sloveniji smo odprli trgovino v nizkoenergijskem objektu, vpeljane rešitve pa so na ravni, ki je dosegajo le redki v Evropi. Okolju prijazne standarde gradnje uporabljamo tudi pri gradnji vseh ostalih Tuš objektov.

Seznam nepremičnin za oddajo