Pričarajmo nasmeh 2017

28. junij 2017

Pričarajmo nasmeh otrokom že 15 let


V okviru dobrodelnega vseslovenskega projekta Pričarajmo nasmeh, bomo tudi letos na letovanje na Debeli rtič odpeljal 500 otrok iz socialno ogroženih družin. Ob pranovanju 15. obletnice projekta se bo tako skupno število otrok povpelo na 7.600.

 

Otroke, ki se bodo letos udeležili nepozabnega aktivnega letovanja, bodo zabavale cirkuške vragolije, sodelovali pa bodo tudi pri številnih aktivnostih, kot so ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, izlet z ladjico, kopanje in učenje plavanja, zabava z glasbo in plesom in še in še.

 

Že 15 zaporednih let v Tušu otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije omogočamo, da prežijo aktivne počitnice na morju, s svojimi vrstniki. V vseh teh letih bomo omogočili letovanje skupno 7.600 otrokom, kar je izjemna številka. Za mnoge otroke so to edine počitnice, ki jih lahko preživijo brezskrbno, mnogi med njimi pa tudi prvič vidijo in zaplavajo v morju. 

 

Otroke, ki se udeležijo letovanja na podlagi objektivnih meril izbere Rdeči križ Slovenije, v sodelovanju s Centri za socialno delo, socialnimi službami na Osnovnih šolah ter Območnimi združenji Rdečega križa Slovenije. 


FOTO UTRINKI Z DEBELEGA RTIČA

OBISK SLOVENSKE ALPSKE SMUČARSKE REPREZENTANCE NA DEBELEM RTIČU

Nazaj na seznam