Odpiramo 100. trgovino Tuš

  • 1

V štajerski prestolnici odpiramo 100. trgovino Tuš, ki bo že tretja novoodprta poslovalnica v Mariboru letos. Pomembni mejnik v zgodovini družbe bo s prerezom traku, 5. decembra 2018, ob 10. uri, slavnostno obeležila poslovodja poslovalnice, Rozika Pečovnik. Zaposlena je že 13 let v Tušu in skozi celotno kariero večkrat napredovala, ter tokrat prevzema vajeti 100. poslovalnice. V Tušu z investicijskimi vlaganji nadaljujemo trend prenov in otvoritev novih poslovalnic, z nadaljnjo širitvijo maloprodajne mreže krepimo pozicijo na trgu ter se popolnoma osredotočamo na trgovinsko dejavnost.

Poslovna strategija Skupine Tuš je jasno začrtana, kar omogoča osredotočenost na strateško dejavnost – trgovino. Eden od stebrov strategije vključuje tudi posodobitev in širitev maloprodajne mreže, v katero pospešeno vlagamo. 25 prenovljenih poslovalnic v letu 2016 smo v letu 2017 nadgradili še s prenovo šestih trgovin in enim hipermarketom ter otvoritvijo in prenovo petih drogerij. V letošnjem letu smo prenovili 5 poslovalnic in odprli 4 trgovine po vsej Sloveniji, tudi na štajerskem področju, kjer smo že tradicionalno, vse od svojih začetkov pred skoraj 30. leti, močno prisotni.

Novi supermarket Tuš Maribor Jadranska, ob Tržaški cesti, je popolnoma prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja z optimalno nakupno potjo. Supermarket na oddelkih kruha z dopeko, sadja in zelenjave, postrežni mesnici in delikatesi, vsebuje bogat prodajni program in izbrano ponudbo. Kupčeve želje in potrebe uresničujemo s široko ponudbo, tudi slovenskih izdelkov, komunikacijo svežine na policah in poudarkom inovativnosti: “v novo poslovalnico smo vpeljali nove tehnologije in označitve za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Poudarek je na svežih oddelkih, lastni mesnici, odlični pretočnosti in hitrosti postopkov na blagajnah,” je poudarila Danijela Lakičevič, direktorica maloprodaje v Tušu.

Obraz kampanje 100. trgovine v Mariboru je mariborčanka, gospa Rozika Pečovnik, ki bo trgovino tudi vodila. Svojo karierno pot v Tušu je začela pred 13 leti, in sicer v poslovalnici Ruše, na oddelku sadja in zelenjave. V vseh letih je s svojim delom, odločnostjo in prijaznostjo večkrat napredovala ter s tem predstavlja vzor marsikateremu sodelavcu. Napredovanje in karierna rast poslovodje je del Tuševe 30-letne zgodovine, v kateri družba vseskozi daje priložnost za razvoj svojim zaposlenim.

Ob tej izjemnem dogodku, otvoritvi 100. trgovine, v Tušu pripravljamo prav posebno in bogato dogajanje, z darilom za člane Tuš kluba. V prireditvenem šotoru pred supermarketom bo otvoritev popestil S.O.S. kvintet. Otroke bo najbolj razveselilo otroško miklavževanje s Plesno šolo Sebastian.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo vas o odpoklicu izdelka: LAN NATURA 150 g, EAN: 3859891427673, uporabno najmanj do: 16.11.2024, lot: 228 zaradi presežene vrednosti cianovodikove kisline. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in vrnili vam bomo kupnino. Vaš Tuš  

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka: PURANJI FILE, PRSI VP Uporabno najmanj do: 25. 10. 2023 (datum je odtisnjen na etiketi vrečke). Serija št.: 6150489154 Proizvajalec: ANIMEX FOODS SP. Z.O.O, ul. T. Chatubinskiego 8, Warszawa zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Salmonella spp. Potrošniki naj živila ne zaužijejo, temveč ga zavržejo ali … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o preventivnem umiku izdelka:   OSTRA MOKA VSAK DAN, TIP 400, 1 kg. Uporabno najmanj do 10. 7. 2024 (datum je odtisnjen na vrhu vrečke). Proizvajalec: Mlinotest živilska industrija d.d. za Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.   Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa … Več