Sladoled med in žajbelj Ana Roš & Tuš

Razvajajte svoje brbončice z ročno izdelanim sladoledom iz slovenskega medu in žajblja. Kremasta aromatična struktura vas bo popeljala v simfonijo vrhunskih okusov. 

Postrezite ga s pregrešno dobrim namazom Dulce de leche, marelično marmelado, jagodičevjem ... Žajbelj je odličen za zdravje grla in žrela, zakaj si torej pri tem ne bi pomagali s sladoledom.

OPIS: Ročno izdelan sladoled iz slovenskega medu in žajblja.

NAVODILA ZA UPORABO: Primerno za takojšnje uživanje.

SEZNAM SESTAVIN: MLEKO, sladka SMETANA, invertni sladkor, dekstroza, gozdni med (4,9 %), posneto MLEKO v prahu, žajbelj (2,5 %), vlakna agrumov, gostila: gumi iz zrn rožičevca, guar gumi, tara gumi.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -18.0°C do 0.0°C

 

DOBAVITELJ: Špela Omahen Strle

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 823,0 kJ / 196,7 kcal
Maščobe (g) 11
- od tega nasičene (g) 6,6
Ogljikovi hidrati (g) 22
- od tega sladkorji (g) 22
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 3,2
Sol (g) 0

Mleko in mlečni proizvodiDa