Široki rezanci z lovorjem Ana Roš & Tuš
Priporočamo omake z bolj bazičnim okusom, kot sta oljčno olje in maslo. Za še bogatejši okus rezancev z lovorjem bo poskrbel ragu iz maslene buče.
OPIS: Sušene jajčne testenine z lovorjem v obliki gnezd.
NAVODILA ZA UPORABO: Korak 1 - za najboljši in al dente okus rezance stresite v vrelo osoljeno vodo (5 g soli na 1 L vode). Korak 2 - vrejo naj 10 min, občasno premešajte. Korak 3 - rezance odcedite in postrezite z želeno omako ali prilogo.
SEZNAM SESTAVIN: PŠENIČNI durum zdrob (36 %), PŠENIČNA bela moka(36 %), JAJCA (25 %), suhi mleti lovorjevi listi (1,4 %), jodirana sol, jedilno oljčno olje.
DOBAVITELJ: PEKARNA BAŠKOVČ
Opis: Sušene jajčne testenine z lovorjem, v obliki gnezd.