Sadno pivo gose z višnjami Ana Roš & Tuš

Izberite vrhunsko sadno osvežitev s sadnim pivom gose z višnjami iz linije Ana Roš & Tuš. Kraft pivo vrste gose iz slovenskega hmelja in z dodanimi višnjami, ki mu dajejo sadno-kisli karakter ter privlačno aromo in intenzivno barvo. Motna rdečkasta barva in tanka bela penica že na prvi pogled razkrivata, da se v pivu skriva presenečenje. Prevladuje solidno kiselkast sadni okus, zaradi katerega je pivo super pitno in izjemno osvežilno, dodatek soli na koncu pa le še pomaga pri odločitvi za "še eno rundo".

*Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

S svojim sadno-kislim karakterjem je sadno pivo gose kot nalašč za osvežitev v vročih dneh. Postrezite ga ohlajenega na 4 °C do 6 °C. Ne pozabite mu priložiti skodelice slanih prest, bučnih semen ali čipsa.

OPIS: Kislo sadno pivo gose z višnjami po recepturi Ane Roš. Kraft pivo s pšenično zgodovino gose je slano kislo pivo zgornjega vretja. S svojim sadno kislim karakterjem je kot nalašč za osvežitev v vročih poletnih dneh. Za privlačno aromo in barvo poskrbijo višnje.

NAVODILA ZA UPORABOSadno pivo gose z višnjami je odlična izbira za visoke temperature. Postrezite ga ohlajenega na 4 °C do 6 °C.

SEZNAM SESTAVINvoda, PŠENIČNI slad, JEČMENOV slad, višnjeva kaša 8 %, hmelj, kvas, nejodirana sol.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hranite v hladnem in temnem prostoru.

VOL. ALK. %: 4,5

DOBAVITELJ: BYRA PROIZVODNJA PIV

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 133,9 kJ / 32,0 kcal
Maščobe (g) 0
- od tega nasičene (g) 0
Ogljikovi hidrati (g) 0
- od tega sladkorji (g) 0
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 0
Sol (g) 0