Ravioli s skuto, kandiranimi paradižniki in meto Ana Roš & Tuš
Predlogi za serviranje:
- s svežimi paradižniki in oljčnim oljem
- s svežo baziliko in oljčnim oljem
- s koščki mocarele
- s kaprami in/ali olivami
- z oljčnim oljem in limonino lupinico
OPIS: Sveže polnjene testenine.
NAVODILA ZA UPORABO: Raviole stresemo v osoljen krop in kuhamo 6 do 8 minut. Med kuhanjem občasno premešamo. Kuhane raviole odcedimo, prelijemo z omako po okusu ali zabelimo s svežim oljčnim oljem ter postrežemo.
SESTAVINE: Nadev 56 % [sveža albuminska SKUTA 40 % (SIROTKA, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535), kislini: mlečna kislina, citronska kislina), kandirani paradižnik češnjevec 7 % (paradižnik češnjevec, sladkor, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535), origano), SMETANA za kuhanje (SMETANA, stabilizator: karagenan), krušne bele drobtine (PŠENIČNA moka T500, voda, jedilno rafinirano sončnično olje, pekovski kvas, sol, konzervans (kalcijev acetat), PŠENIČNA polbela moka, emulgator: E 472e, dekstroza, sladkor, rastlinske maščobe (palma), encimi, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, PŠENIČNA sladna moka), sveža meta 1,2 %, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535)], testenine 44 % [PŠENIČNA durum moka, PŠENIČNA bela moka, sveža JAJCA, voda]
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: V hladilniku pri temperaturi do +6.0°C
DOBAVITELJ: Toskana D.O.O.