Ravioli s skuto, kandiranimi paradižniki in meto Ana Roš & Tuš

Ročno izdelani ravioli po tradicionalnem italijanskem postopku s slovenskim pridihom in slovenskimi sestavinami. Sveža meta doda svež in poln okus.

Predlogi za serviranje:

 

  • s svežimi paradižniki in oljčnim oljem
  • s svežo baziliko in oljčnim oljem
  • s koščki mocarele
  • s kaprami in/ali olivami
  • z oljčnim oljem in limonino lupinico

 

OPIS: Sveže polnjene testenine.

NAVODILA ZA UPORABO: Raviole stresemo v osoljen krop in kuhamo 6 do 8 minut. Med kuhanjem občasno premešamo. Kuhane raviole odcedimo, prelijemo z omako po okusu ali zabelimo s svežim oljčnim oljem ter postrežemo. 

SESTAVINE: Nadev 56 % [sveža albuminska SKUTA 40 % (SIROTKA, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535), kislini: mlečna kislina, citronska kislina), kandirani paradižnik češnjevec 7 % (paradižnik češnjevec, sladkor, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535), origano), SMETANA za kuhanje (SMETANA, stabilizator: karagenan), krušne bele drobtine (PŠENIČNA moka T500, voda, jedilno rafinirano sončnično olje, pekovski kvas, sol, konzervans (kalcijev acetat), PŠENIČNA polbela moka, emulgator: E 472e, dekstroza, sladkor, rastlinske maščobe (palma), encimi, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, PŠENIČNA sladna moka), sveža meta 1,2 %, morska sol (morska sol, sredstvo proti sprijemanju: E 535)], testenine 44 % [PŠENIČNA durum moka, PŠENIČNA bela moka, sveža JAJCA, voda]

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: V hladilniku pri temperaturi do +6.0°C

DOBAVITELJ: Toskana D.O.O.

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1055 kJ / 251 kcal
Maščobe (g) 10,0
- od tega nasičene (g) 7,0
Ogljikovi hidrati (g) 30,0
- od tega sladkorji (g) 2,7
Prehranske vlaknine (g) 2,0
Beljakovine (g) 8,5
Sol (g) 1,3
Žita, ki vsebujejo glutenPšenica
Jajca in proizvodi iz njihDa
Zrnje soje in proizvodi iz njegaV sledeh
Mleko in mlečni proizvodiDa
Oreški in proizvodi iz njihV sledeh
Sezamovo seme in proizvodi iz njegaV sledeh