Pašteta Garam Masala Ana Roš & Tuš

Pašteta Garam masala je pripravljena iz kakovostne slovenske svinjine z dotikom posebnih začimb. Gre za pašteto, v kateri se srečata dva svetova - Prekmurje in Indija. 

Odlična bo namazana na popečenem kruhu ali toastu, izvrstno se ujame tudi s toplim kislim zeljem, domačo marmelado in kislimi kumaricami.

OPISPašteta garam masala je pasterizirana mesnina iz svinjskega mesa in jeter, svinjske slanine, z dodatkom začimbe garam masala. Je brez konzervansov, brez glutena in brez laktoze. Je mazava, prijetnega okusa z aromo svinjskega mesa in garam masale.

NAVODILA ZA UPORABO: Poudimo jo kot namaz ali uporabimo pri pripravi drugih jedi.

SEZNAM SESTAVINsvinjsko meso in jetra, svinjska slanina, sol, pražena čebula, med, začimbe, sladkor, garam masala 1 %, konzervans: Na-nitrit.

POREKLO: SLO.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija)od 0.0 °C do 8.0 °C.

DOBAVITELJ: KODILA D.O.O. 

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1186,0 kJ / 283,5 kcal
Maščobe (g) 23,7
- od tega nasičene (g) 9,0
Ogljikovi hidrati (g) 1,5
- od tega sladkorji (g) 1,3
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 16,7
Sol (g) 1,5

 

Žveplov dioksid in sulfiti Da