Omaka za natrgano svinjino Ana Roš & Tuš

Omaka za natrgano svinjino je bogata gosta temna omaka, ki se idealno poda k mehki aromatični natrgani svinjini po recepturi Ane Roš. Več kot 10 različnih začimb in zelišč da omaki poln sladko-kisli okus, katerega osnova sta paradižnikova mezga in sveža rdeča paprika.

Postrezite jo v kombinaciji z natrgano svinjino Ana Roš & Tuš. Omako polijete po vroči natrgani svinjini oziroma jo segrejete skupaj z njo. Postrezite na hrustljavi podlagi toplega pirinega kruha z drožmi, naravnost iz domače pečice.

OPISOmaka za natrgano svinjino po recepturi Ane Roš.

NAVODILA ZA UPORABODodajte omako vašim jedem. Omake predhodno ni treba pogrevati in je pripravljena za takojšnje uživanje.

SEZNAM SESTAVINčebula, sveža rdeča paprika, paradižnikov koncentrat, sončnično olje, voda, cvetlični med, svež zelen čili, svež česen, ingver, dimljena paprika v prahu, jodirana sol, cimet v prahu, kumina v prahu, koriandrovo seme v prahu, beli sladkor, jabolčni kis, kardamom, roza poper v zrnju, zvezdasti janež, tamari omaka (voda, SOJA, morska sol, alkohol, koji), brinove jagode v prahu, lovorjev list.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija)od 5.0 °C do 25.0 °C.

DOBAVITELJKOOPERATIVA 103, PRO

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 446,0 kJ / 106,6 kcal
Maščobe (g) 6,3
- od tega nasičene (g) 1,1
Ogljikovi hidrati (g) 8,7
- od tega sladkorji (g) 7,8
Prehranske vlaknine (g) 4,2
Beljakovine (g) 1,9
Sol (g) 1,6

 

Arašidi in proizvodi iz njih V sledeh
Zrnje soje in proizvodi iz njega Da
Mleko in mlečni proizvodi V sledeh
Oreški in proizvodi iz njih Orehi queensland v sledeh
Zelena in proizvodi iz nje V sledeh
Gorčično seme in proizvodi iz njega V sledeh
Sezamovo seme in proizvodi iz njega V sledeh