Omaka za natrgano svinjino Ana Roš & Tuš
Postrezite jo v kombinaciji z natrgano svinjino Ana Roš & Tuš. Omako polijete po vroči natrgani svinjini oziroma jo segrejete skupaj z njo. Postrezite na hrustljavi podlagi toplega pirinega kruha z drožmi, naravnost iz domače pečice.
OPIS: Omaka za natrgano svinjino po recepturi Ane Roš.
NAVODILA ZA UPORABO: Dodajte omako vašim jedem. Omake predhodno ni treba pogrevati in je pripravljena za takojšnje uživanje.
SEZNAM SESTAVIN: čebula, sveža rdeča paprika, paradižnikov koncentrat, sončnično olje, voda, cvetlični med, svež zelen čili, svež česen, ingver, dimljena paprika v prahu, jodirana sol, cimet v prahu, kumina v prahu, koriandrovo seme v prahu, beli sladkor, jabolčni kis, kardamom, roza poper v zrnju, zvezdasti janež, tamari omaka (voda, SOJA, morska sol, alkohol, koji), brinove jagode v prahu, lovorjev list.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od 5.0 °C do 25.0 °C.
DOBAVITELJ: KOOPERATIVA 103, PRO