Mini blazinice s kremnim sirom, marelicami in kamilico Ana Roš & Tuš
Sladke blazinice so primerne kot hiter prigrizek, pogostitev ali malica za na pot. Odlične bodo za zajtrk ali popoldansko malico ob skodelici vroče bele kave.
OPIS: Hitro zamrznjen izdelek iz kvašeno listnatega testa s sladkim nadevom.
NAVODILA ZA UPORABO: Želeno količino mini blazinic vzemite iz embalaže in jih položite na pekač ter jih 15 do 20 minut pustite na sobni temperaturi, da se odtalijo. V pečici, segreti na 180°C do 200 °C, jih pecite 13 do 15 minut.
SEZNAM SESTAVIN: nadev s kremnim SIROM 37 % (kremni SIR 51 % (sveži SIR, MASLO, MLEČNE beljakovine, stabilizator: karboksimetil celuloza, jodirana sol (sol, kalijev jodat), sredstvo za uravnavanje kislosti: mlečna kislina), krema (sladkor, sončnično olje, palmova maščoba, LAKTOZA, modificiran škrob, MLEČNA maščoba, polnomastno MLEKO v prahu, emulgator: SOJIN lecitin, arome, antioksidant: izvleček iz rožmarina), marelice 10 %, mešanica v prahu za pripravo nadeva (krompirjev škrob, PŠENIČNI škrob, modificirani krompirjev škrob, stabilizatorja: E416 in E412, palmovo olje, nejodirana sol, hidrolizirani SOJINI proteini, maltodekstrin, glukozni sirup, kislini: E270 in E327), kamilica v prahu 2%, jodirana sol (sol, kalijev jodid)), PŠENIČNA bela moka, voda, MASLO, JAJCA, sladkor, kvas, premaz (voda, sončnično olje, rastlinski proteini, dekstroza, maltodekstrin, koruzni škrob), jodirana sol (sol, kalijev jodid), sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): pod -18.0 °C. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno.
DOBAVITELJ: PEKARNA PEČJAK D.O.O.