Kobariški štruklji Ana Roš & Tuš

Z okusno ročno izdelano sladico iz lokalnih sestavin boste z lahkoto pričarali čudovit poobedek. Kobariški štruklji bodo na krožniku prava paša za oči in bodo zagotovo očarali tudi najbolj zahtevne ljubitelje kulinaričnih specialitet.

Kobariške štruklje postrezite v kombinaciji z nasekljanimi karameliziranimi orehi AR&T. Štruklje prelijte s stopljenim maslom in potresemo z orehi.

OPIS: Ročno izdelani kobariški štruklji po recepturi Ane Roš.

NAVODILA ZA UPORABOV posodo natočimo 1 liter vode in jo solimo z 1 g soli. Vodo zavremo in vanjo stresemo kobariške štruklje. Kuhamo jih ob rahlem vrenju 5 minut. Vodo odcedimo in štruklje poberemo na servirni krožnik. Zabelimo z vročim maslom in drobtinami.

SEZNAM SESTAVINPŠENIČNA bela moka, voda, OREHI, sladka SMETANA,, DROBTINE, sladkor, cvetlični med, MLEKO, rozine, MASLO, rum, limonina lupinica, kakav v prahu, jodirana sol, cimet.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -25.0 °C do -18.0 °C.

DOBAVITELJ: FINE CULINAR D.O.O.

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1177,0 kJ / 281,3 kcal
Maščobe (g) 12,0
- od tega nasičene (g) 3,2
Ogljikovi hidrati (g) 36,0
- od tega sladkorji (g) 12,0
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 6,4
Sol (g) 0,2

 

Žita, ki vsebujejo gluten Pšenica
Raki in proizvodi iz njih Ne
Jajca in proizvodi iz njih V sledeh
Ribe in proizvodi iz njih Ne
Arašidi in proizvodi iz njih Ne
Zrnje soje in proizvodi iz njega V sledeh
Mleko in mlečni proizvodi Da
Oreški in proizvodi iz njih Orehi
Zelena in proizvodi iz nje V sledeh
Gorčično seme in proizvodi iz njega V sledeh
Sezamovo seme in proizvodi iz njega V sledeh
Žveplov dioksid in sulfiti Da
Volčji bob in proizvodi iz njega Ne
Mehkužci in proizvodi iz njih Ne