Kobariški štruklji Ana Roš & Tuš
Z okusno ročno izdelano sladico iz lokalnih sestavin boste z lahkoto pričarali čudovit poobedek. Kobariški štruklji bodo na krožniku prava paša za oči in bodo zagotovo očarali tudi najbolj zahtevne ljubitelje kulinaričnih specialitet.
HyperText Markup Language (HTML) is the standard markup language for creating web pages and web applications.
Kobariške štruklje postrezite v kombinaciji z nasekljanimi karameliziranimi orehi AR&T. Štruklje prelijte s stopljenim maslom in potresemo z orehi.
OPIS: Ročno izdelani kobariški štruklji po recepturi Ane Roš.
NAVODILA ZA UPORABO: V posodo natočimo 1 liter vode in jo solimo z 1 g soli. Vodo zavremo in vanjo stresemo kobariške štruklje. Kuhamo jih ob rahlem vrenju 5 minut. Vodo odcedimo in štruklje poberemo na servirni krožnik. Zabelimo z vročim maslom in drobtinami.
SEZNAM SESTAVIN: PŠENIČNA bela moka, voda, OREHI, sladka SMETANA,, DROBTINE, sladkor, cvetlični med, MLEKO, rozine, MASLO, rum, limonina lupinica, kakav v prahu, jodirana sol, cimet.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -25.0 °C do -18.0 °C.
DOBAVITELJ: FINE CULINAR D.O.O.
HyperText Markup Language (HTML) is the standard markup language for creating web pages and web applications.