Hrenovke z maslom, skuto in korenjem Ana Roš & Tuš
Zvezde ameriške ulične hrane si utirajo pot na jedilne liste vrhunskih restavracij po celem svetu. Kuhane ali popečene, za zajtrk ali za večerjo, v kombinaciji s pravimi nadevi ... Z njimi preprosto ne morete zgrešiti. Hrenovke iz linije Ana Roš & Tuš, slovenskega proizvajalca Kodila, vsebujejo slovensko maslo, skuto in korenček, ki dajejo hrenovkam svež in lahek okus. Okusi hrenovk so skladni, ne pikantni, zato jih bodo z veseljem uživali tudi vaši najmlajši.
Postrezite jiih z doma pripravljenim pire krompirjem, poleg pa postrezite rahlo zabeljeno solato. Odlične bodo tudi v takosih z dodatkom grškega jogurta, rdeče in zelene paprike, zelene solate in ostale zelenjave po želji, iz njih pa lahko pripravite tudi izvrstne žar hot doge. Dodate jih lahko tudi v enolončnice.
OPIS: Hrenovke so pasterizirane mesnine iz svinjskega in govejega mesa, svinjske slanine, z dodatkom masla skute in korenčka. So nežno rožnate barve in imajo blag aromo po dimu, saj se dimijo približno 30 min.
NAVODILA ZA UPORABO: Hrenovke damo v vodo in jih kuhamo 10 min do vrelišča. Odstavimo za minuto in postrežemo. Lahko jih tudi popečemo v ponvi ali na žaru.
SEZNAM SESTAVIN: svinjsko meso, goveje meso, korenje 15 %, surovo MASLO 10 %, SKUTA, sol, začimbe, konzervans: Na-nitrit, dekstroza, stabilizator (E450, E451), emulgator (E471), antioksidant (E316), barvilo (E160C), ojačevalec okusa: Na-glutamat.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od 0.0 °C do 8.0 °C
POREKLO: SLO, POREKLO MESA: EU.
DOBAVITELJ: KODILA D.O.O.