GLAVNE JEDI

Njoki, polnjeni s špinačo in koprivo Ana Roš & Tuš

Njoki, polnjeni s špinačo in koprivo ter slovensko albuminsko skuto in slovenskim trdim ribanim sirom Ljutomerski princ.

Skutni njoki s pehtranom Ana Roš & Tuš

Njoki iz albuminske skute Mlekarne Planika, sirotke in pšenične bele moke ter s pehtranom in makom.

Bučni njoki Ana Roš & Tuš        

Bučni njoki z rahlo teksturo in dodatkom staranega sira Tolminc, pripravljeni v le nekaj minutah.

Korenčkovi njoki Ana Roš & Tuš

Njoki iz slovenskega korenja, pšenične bele moke, sira, skute in žajblja so narejeni iz lokalnih sestavin.

Široki rezanci z lovorjem Ana Roš & Tuš

Široki rezanci z lovorjem potrebujejo le nekaj kapljic oljčnega olja ali preprosto omako iz stopljenega masla.

Široki rezanci s koromačem Ana Roš & Tuš

Široki rezanci s koromačem vas bodo navdušili s svojstvenimi okusi. Za vrhunski obrok potrebujete le nekaj kapljic dobrega oljčnega olja ali preprosto omako iz stopljenega masla.

Široki rezanci z brinovimi jagodami Ana Roš & Tuš

Širokim rezancem z brinovimi jagodami dodajte nekaj kapljic kakovostnega oljčnega olja ali enostavno omako iz  stopljenega slovenskega masla in že bo na mizi okusno kosilo.

Ravioli s skuto, kandiranimi paradižniki in meto Ana Roš & Tuš

Ročno izdelani ravioli po tradicionalnem italijanskem postopku s slovenskim pridihom in slovenskimi sestavinami z meto, ki doda svežino in polnost okusa.

Chilli Con Carne Ana Roš & Tuš   

Preizkusite, kako slastna je klasična mehiška enolončnica, ko njeno recepturo pripravi Ana Roš.

Divjačinski golaž Ana Roš & Tuš                                              

Vrhunski golaž iz kakovostnega slovenskega jelenovega mesa z dodatkom brinovih jagod za hladnejše dni, ko prija nekaj toplega in krepkega.