Tuš klub

Ne zamudite

V Tuš klubu ves čas skrbimo za dodatna presenečenja in ugodnosti. Spremljajte in koristite tudi naše dodatne ugodnosti.

GARANTIRANO NAJCENEJŠI

Preverili smo, katere izdelke imate najraje in se odločili, da vam jih v določenem obdobju ponudimo po GARANTIRANO NAJNIŽJI ceni. Zato boste v promocijski akciji Zvezde tedna našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, ugodno ceno in popolno svežino odražajo naše poslanstvo: ponuditi najboljše po najnižjih cenah.

SPOŠTUJMO SLOVENSKO

Smo slovenski trgovec, ki spoštuje slovenske pridelovalce in predelovalce, zato je na naših policah več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla. Zaposlujemo več kot 3.000 ljudi in skupaj z našimi partnerji v Sloveniji zagotavljamo več kot 100.000 delovnih mest. S tem v največji meri pomagamo in spodbujamo slovensko gospodarstvo. Ne pozabimo, s spoštovanjem slovenskega spoštujemo tudi sebe.

ZAVEZANI SVEŽINI IN KAKOVOSTI

Svežina in kakovost sta pri Tušu na prvem mestu. Ker vemo, da sta pomembni tudi vam in ker želimo, da ste zadovoljni, vam ponujamo garancijo zadovoljstva, ali povedano drugače: če niste zadovoljni s svežino in kakovostjo izdelkov, kupljenih v trgovinah Tuš, vam preprosto vrnemo denar.