Javni natečaj za fotografe

KAJ je cilj? Imeti vrhunske produktne fotografije z jasnim prikazom izdelka v trgovinskih letakih Tuš. 
 
KDO je »naročnik«?  Naročnik je podjetje Tuš s 30-letno tradicijo. 
 
KAKO doseči cilj? S kreativnim minimalizmom in najboljšo možno predstavitvijo izdelka v trgovinskem letaku Tuš.
 
ZAKAJ sploh sodelovati? Zaradi možnosti daljšega sodelovanja s podjetjem Tuš in pridobitve dragocenih izkušenj.
 
 
SPLOŠNA PRAVILA SODELOVANJA
 
Na natečaju lahko sodelujejo tako ljubiteljski kot poklicni fotografi iz Savinjske regije. Na natečaju vsak fotograf sodeluje s 5 produktnimi fotografijami in eno skupinsko. Vsi fotografi bodo fotografirali enake izdelke: Alpsko mleko, Jelenov hleb, tunino Rio mare, Srebrno radgonsko penino in Pril. Na skupinski fotografiji mora biti množica vseh 5 izdelkov. Vseh 6 fotografij mora biti poslanih na spodnji e-naslov do vključno petka, 29. 3. 2019. Na natečaju želimo poiskati fotografa za skupno sodelovanje s podjetjem Tuš (tedensko fotografiranje vseh image fotografij za trgovinske letake Tuš).
 
Kako sodelovati
 
Na elektronski naslov fotonatecaj@tus.si pošljete fotografije, fotografirane s profesionalnim fotoaparatom, v JPG formatu. Fotografiranje izdelkov naj vsebuje več načinov enostavnih predstavitvenih posnetkov izdelkov (standardna studijska fotografija izdelka na nevtralnem belem ozadju, aranžirana fotografija z ozadjem).
 
Tričlanska žirija iz podjetja Tuš bo fotografije pregledala in ocenila najkasneje do petka, 5. 4. 2019. V finalni izbor bodo izbrani 3 fotografi. Fotografi, katerih fotografije bodo izbrane v finalni izbor, bodo o tem obveščeni po elektronski pošti in bodo vabljeni k nam na pogovor. V kolikor najdemo ustreznega fotografa za sodelovanje, bomo to objavili najkasneje v torek, 23. 4. 2019.
 
Rok za oddajo fotografij:
 
Petek, 29. 3. 2019.
 
E-naslov za oddajo fotografij:
 
fotonatecaj@tus.si