ROBOTSKI ČISTILEC OKEN WINBOT X

Novi svet čiščenja oken prihaja od strokovnjakov za domače robotike pri Ecovacs Robotics: Winbot X je prosto gibljiv, prilagodljiv, inteligenten aparat, ki se prilega vašemu steklu in potuje po površini, dokler ni vsak centimeter čist. Winbot je vrhunski produkt pri avtomatskem čiščenju in negovanju oken, s presenetljivimi lastnostmi, ki pustijo druge stroje daleč zadaj, tako za praktično privlačnost, kot tudi za tehnološki užitek. Redna cena je 449,00 €. Akcijska cena je 399,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Novi svet čiščenja oken prihaja od strokovnjakov za domače robotike pri Ecovacs Robotics: Winbot X je prosto gibljiv, prilagodljiv, inteligenten aparat, ki se prilega vašemu steklu in potuje po površini, dokler ni vsak centimeter čist. Winbot je vrhunski produkt pri avtomatskem čiščenju in negovanju oken, s presenetljivimi lastnostmi, ki pustijo druge stroje daleč zadaj, tako za praktično privlačnost, kot tudi za tehnološki užitek. Winbot se premika varno in prosto, tako, da vi lahko med tem uživate v prostem času. Ponaša se z brezžičnim virom energije, načinom Deep Clean in varnostnim sistemom.

Winbot prinaša pametno novo prednost vašemu domačemu življenju. WINBOT se prilagodi vašemu oknu, se premika inteligentno in varno in uporablja močne sisteme čiščenja, dokler delo ni opravljeno.

Samodejno izbere najbolj pametno pot
Winbot lahko določi velikost in obliko vašega okna, nato pa ustvari inteligentno, sistematično čistilno pot za večjo učinkovitost čiščenja. WINBOT očisti steklo s 4-stopenjskim procesom, ki se natančno osredotoči na prostor pod robotom. Medtem ko se pomika po oknu, se lahko odloči za samodejni način čiščenja ali pa se odloči za način Deep Clean, zaradi česar se vrne na iste dele, da se zagotovi poliran končni rezultat in lesk.

Edinstven, dodaten varnostni sistem
Sesalni pokrov in naprava na osnovi kode, imenovana Safety Tether sistem, zagotavljata, da Winbot ostane varen v času notranjega in zunanjega čiščenja. S povezavo 2,4 GHz z glavnim robotom sistem spremlja in zagotavlja varen status robota. Robot bo aktiviral alarm, če je sesalna skodelica v zračnem tlaku sistema manjša od 3,5Kpa, tako se zagotovi povezava priklopnika s steklom. Če deluje, da bo robot padel s stekla ga bo jedro potegnilo nazaj k sebi, kar zagotavlja aktiven sistem zaščite.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Teža artikla (kg) 1,8
Hrup (db) 74
Velikost krpe 245x245
Najmanjša velikost okna (cm) 50x50
Najvišja višina čiščenja (m) 5
Delovni čas (min) 50
Napajalni kabel (m) 1,2
Varnostna vrv (m) 2,5
Razširitveni kabel (m) 1,5
Raztopina za čiščenje (ml) 230
Garancija 24 mesecev (12 mesecev na baterijo)

 

Razpoložljivi serviserji

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV E-MAIL
BIRAL d.o.o. +386 (0)70 744 375 Opekarniška cesta 3A, 3000 Celje servis@biral.si

Način plačila in pogoji poslovanja